Så er der krig: Fie Laursen og eks'en hyrer stjerneadvokater

Efter en lidt for våd tur til Sunny Beach gik Fie Laursen og kæresten Frederik Valeur fra hinanden.

Efter en lidt for våd tur til Sunny Beach gik Fie Laursen og kæresten Frederik Valeur fra hinanden.

Foto: All Over Press

Bruddet mellem Fie Laursen, 22, og Frederik Valeur bliver grimmere og grimmere. 

Efter de gik fra hinanden lagde YouTube-stjernen en video på sin kanal, hvor hun åbnede op omkring bruddet. 

Videoen er nu blevet fjernet, men ifølge Realityportalen anklager Laursen sin eks for at have forgrebet sig på piger på 14 og 15 år, ligesom hun også anklager ham for at have voldtaget hende i badet. 

Men de anklager vil Frederik Valeur ikke finde sig i. Ifølge Realityportalen har han derfor meldt sin eks til politiet, ligesom han har hyret stjerneadvokaten Bjarke Vejby, som også har celebre kunder som grevinde Alexandra og sangeren Aura. 

Og det træk svarer Fie Laursen nu igen på. 

sin blog afslører hun, at hun har hyret Michael Juul Eriksen, der har haft kunder som Susan K og Jønke, som sin forsvarsadvokat.  

- Min ekskæreste har politianmeldt mig for bagvaskelse, da jeg har delt fans' screenshot af beskeder med oplevelser, de påstår at have haft med ham. Han har derefter delt et redigeret screenshot af en, som er hans bevis i retten på bagvaskelse. Dog er samtalen redigeret og ikke skrevet af mig, fortæller Fie Laursen på sin blog

I midten af juli var det endegyldigt forbi mellem Fie Laursen og Frederik Valeursom hun stod officielt frem med omkring nytår.  

- Igen vil jeg ikke sige, hvorfor vi har slået op. For det gavner ikke nogen noget, og det kan godt være, at det var mig der fremprovokerede beslutningen om det, men vi er begge to enige, fortalte Fie dengang på Instagram om bruddet.

Parret boede sammen i en lejlighed i Københavns Sydhavn, og der håbede Fie, at hun kunne få lov til at blive boende, mens det var Frederik, der måtte pakke sine ting og flytte. 

- Min plan er, at jeg kan blive boende i lejligheden, og at han kan flytte ud. Det er selvfølgelig megafuckingdyrt for mig, fortalte Fie, der udviste så meget storsind, at Frederik stadig gerne måtte se hunden Lucky Laursen, som Fie købte, mens hun var sammen med Frederik.

- Lucky skal bo med mig. Han står i mit navn, og han er tættest med mig. Jeg håber, at Frederik stadig gerne vil se ham, for han er meget tæt med Frederik. Det er noget af det, der gør mest ondt i mit hjerte. Det er, at Lucky kom fra ingenting til at få en familie, og nu mister han lidt den familie, fortalte Fie om hunden, som hun havde hentet hjem fra Rumænien.

Find din favorit kendis her:

Fra forsiden
Close