Nu vil Fie Laursen date ældre mænd

Fie Laursen er \

Fie Laursen er "single and ready to mingle".

Foto: Thomas Laursen

I juli blev Fie Laursen single, og nu er den 22-årige YouTube-stjerne klar til at finde en ny mand i sit liv. 

Indtil for nylig dannede Fie Laursen par med den jævnaldrende Frederik Valeur, men på sin blog fortæller Laursen, at hun er færdig med at date fyre på sin egen alder. 

- Mit sidste brud har ikke kun skabt utrolig selvindsigt for mig, men jeg har også fundet ud af, hvad jeg ønsker i mit næste forhold. Jeg skal have en rigtig mand, ikke en jævnaldrende... Der, der for det meste går galt i mine forhold, er, at jeg mentalt er 10 år længere videre i livet, da jeg bare er opvokset lidt hurtigere og være mange ting igennem, forklarer hun på sin blog

Realitystjernen afslører også, at hun allerede er tilbage på datingmarkedet. 

- Jeg har været på to dates for at prøve det af, og begge dates har været meget ældre end mig. Den ene var omkring 38, og den anden var 42 år. De havde begge børn og stillinger som advokat og direktør - og jeg har aldrig før gået op i en jobtitel, men lige hér tændte det mig helt vildt, at jeg sad med en mand, jeg ikke skulle tage mig af, fortæller hun på sin blog

Artiklen fortsætter under billedet. 

With my girls tonight

Et opslag delt af Fie Laursen (@fielaursenofficial) den

I sit blogindlæg fremhæver hun, at det især er det økonomiske aspekt, der gør at hun nu vil foretrække en ældre mand. 

- I mange tidligere forhold har jeg følt mig lidt som en mor i og med, at jeg betalte alt for min kæreste og skulle passe på ham økonomisk... Og det har også været en stressfaktor og noget, der gik mig på. Jeg har også altid kæmpet med, at unge fyre er så umodne, når det kommer til både diskussioner, måden man opfører sig på og vigtigst af alt LOYALITET. Derfor slog det mig - Jeg skal sgu da have en rigtig mand..?!, fortæller Laursen om sin nye type. 

I midten af juli var det endegyldigt forbi mellem Fie Laursen og Frederik Valeur, som hun stod officielt frem med omkring nytår.  

- Igen vil jeg ikke sige, hvorfor vi har slået op. For det gavner ikke nogen noget, og det kan godt være, at det var mig der fremprovokerede beslutningen om det, men vi er begge to enige, fortalte Fie dengang på Instagram om bruddet.

Parret boede sammen i en lejlighed i Københavns Sydhavn, og der håbede Fie, at hun kunne få lov til at blive boende, mens det var Frederik, der måtte pakke sine ting og flytte. 

- Min plan er, at jeg kan blive boende i lejligheden, og at han kan flytte ud. Det er selvfølgelig megafuckingdyrt for mig, fortalte Fie, der udviste så meget storsind, at Frederik stadig gerne måtte se hunden Lucky Laursen, som Fie købte, mens hun var sammen med Frederik.

- Lucky skal bo med mig. Han står i mit navn, og han er tættest med mig. Jeg håber, at Frederik stadig gerne vil se ham, for han er meget tæt med Frederik. Det er noget af det, der gør mest ondt i mit hjerte. Det er, at Lucky kom fra ingenting til at få en familie, og nu mister han lidt den familie, fortalte Fie om hunden, som hun havde hentet hjem fra Rumænien.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close