Geggo og Cengiz er ikke i tvivl: - Vi er perfekte sammen

Efter et par dates var Stephanie Geggo og Cengiz Salvarli ikke i tvivl. – Vi var sammen hver dag, hele tiden, og det har vi været hver dag indtil nu. Det betyder bare, at hun er den rigtige, siger Cengiz om forholdet til Bryggen-baben.

Efter et par dates var Stephanie Geggo og Cengiz Salvarli ikke i tvivl. – Vi var sammen hver dag, hele tiden, og det har vi været hver dag indtil nu. Det betyder bare, at hun er den rigtige, siger Cengiz om forholdet til Bryggen-baben.

(Foto: Thomas Laursen)

De arbejder sammen, filmer sammen, sover sammen og er forældre sammen.

Stephanie Geggo og Cengiz Salvarli har lavet alt sammen, siden lynet slog ned for fire år siden.

– Han er det første menneske, jeg har mødt, som jeg kan holde ud at være sammen med 24 timer i døgnet.

– Han er min bedste ven. Han er det menneske i verden, som kan få mig til at grine allermest, og som også kan få mig til at græde allermest. Han er vel det, man kalder min soulmate, selv om jeg hader det ord, roser 28-årige Stephanie sin kommende mand.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Cengiz friede til Geggo med, har været igennem en klagesag, da den gik i stykker. Derfor har Geggo fået en ny ring. – Fordelen er, at jeg har kunnet være med til at bestemme lidt om, hvordan ringen skulle være, siger Stephanie. (Foto: Thomas Laursen)

Parret skal giftes til foråret ved et flere dage langt bryllup i Danmark. Her siger parret for 2. gang ja til hinanden.

De blev allerede gift i Las Vegas sidste år, men brylluppet er ikke gældende i Danmark, da de glemte at få det registreret herhjemme.

Dejlig og irriterende

27-årige Cengiz er da heller ikke i tvivl om, at Stephanie er kvinden i hans liv, og han siger gerne ja til hende igen.

– Hun siger, jeg er nem at leve med, men hun er ikke nem at leve med, lyder det fra ham med et grin.

– Men for mig er hun ikke besværlig. Vi tænker de samme ting og siger de samme ting samtidig, fordi vi er så ens. Vi er perfekte sammen.

– Hun er dejlig hver dag og altid.

– Det, at hun er lækker, er jeg kommet over. Nu tæller det, at vi kan så godt sammen, siger Cengiz.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Geggo var ikke helt tilfreds med, at Cengiz sagde, at hun ikke var nem at leve sammen med. Men bagefter kom alle roserne. – Vi passer skidegodt sammen, lød det fra 27-årige Cengiz. (Foto: Thomas Laursen)

Alligevel er alting ikke altid rosenrødt.

– Cengiz er ligesom jeg selv ofte irriterende. Jeg hader, når Cengiz skal samle ting, for han bliver så sur. Men hans allerværste side er, at han er påståelig og bedrevidende, siger Geggo.

– Men han er lige så dejlig, som han er irriterende.

Flere børn på vej

Parret har da også allerede formået at skabe både en forretning og et barn sammen. For to et halvt år siden blev de forældre til Alba, og hvis det går, som parret drømmer om, er der flere børn på vej.

– Om fem år er vi blevet gift. Og så har vi et eller to børn mere. Og flere forretninger. Vi har nogle planer og har nogle ideer på tegnebrættet, siger Geggo, der sammen med gemalen driver skønhedsklinikken La’ Lotus.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Egentlig bor ingen af familiemedlemmerne for øjeblikket på Bryggen. 52-årige Linse holder til i Spanien, mens Geggo og Cengiz er flyttet fra deres hus i Dragør til en lejlighed på Amager. – Det var godt, for der er meget arbejde i at bo i et hus, og det var ikke noget for os lige nu. Vi er bare mere bymennesker, siger Geggo. (Foto: Thomas Laursen)

Men lige nu er det drømmebrylluppet, der er førsteprioriteten.

– Jeg vil ikke være gravid og giftes samtidig, slår Geggo fast.

Vinteren bliver nu brugt på at planlægge detaljerne, før de siger ja til hinanden til foråret.

– Jeg har styr på kjolen. Men jeg kan ikke sige noget, da han ikke må vide det, siger Geggo og peger på sin kommende mand.

Find din favorit kendis her:

Fra forsiden
Close