Familien fra Bryggen18. marts 2018

Nu er der overskud: Så meget tjener Geggo og Cengiz

I 2016 åbnede Geggo og gemalen Cengiz en skønhedssalon på Amager – og nu er der ikke længere røde tal på bundlinjen. Ægteparret indkasserer en halv million i deres firma og ender med et overskud på 250.000 kroner, efter udgifterne er betalt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/cengiz_og_geggo.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

For to år siden afslørede en spændt Geggo, at hun og Cengiz havde planer om at åbne en skønhedssalon på Amagerbrogade.

20. juni 2016 slog parret så dørene op til skønhedssalonen La’ Lotus – men som stort set alle andre nye virksomheder skulle parret lige rigtig i gang, før at anstrengelserne kunne ses på bundlinjen.

Ifølge det dugfriske regnskab, som Ekstra Bladet har nærlæst, har ”Familien fra Bryggen”-parret fået stoppet de røde tal og vendt underskud til overskud.

Ægteparret indkasserer således en halv million i deres firma og ender med et overskud på 250.000 kroner, efter udgifterne er betalt.

La' Lotus indtjening var i det seneste regnskabsår på 513.000 kroner.

Heraf betalte parret gager for i alt 250.000 kroner, og det betyder, at overskuddet i La’ Lotus egenkapital stiger over 1.000 procent fra 21.000 kroner sidste år til 262.000 i år, skriver Ekstra Bladet.

Det var i april 2016, at Geggo afslørede, at hun og gemalen havde planer om at åbne en skønhedssalon på Amager. Dengang skrev hun på sin blog:

- Vi (Cengiz og jeg) åbner simpelthen en super smuk skønheds-salon med beliggenhed på Amagerbrogade. Vi forventer, at vores fine, lyse lokaler står klar D.1 juni – håndværkerne er lige nu i fuld sving med at istandsætte, og det bliver bare så fint og lækkert! I salonen vil vi tilbyde: hair-extensions, negle, spraytan, kosmetolog-behandlinger (ansigtsbehandlinger, bryn, vipper og ansigts-voks), eyelash-extensions, makeup-artist, og hår-stylist, skrev Geggo på sin blog Geggosverden.dk.

- Det er jo en kæmpe drøm der går i opfyldelse, det er fantastisk, at jeg kan være selvstændig, med egen skønheds-salon, og samtidig være mor på fuldtid. Jeg er simpelthen så lykkelig!, lød det herefter fra Brygge-pigen.

Galleri: Se Geggos vilde forvandling

Sponsoreret indhold