Geggo: Alba skal være storesøster, men jeg fortæller ikke hvornår

Geggo er ved at planlægge sit og Cengiz andet bryllup.

Geggo er ved at planlægge sit og Cengiz andet bryllup.

Foto: All Over Press

Som en af Danmarks største realitystjerner med flere tusinde følgere, er der mange, der interesserer sig for Geggos liv.

Og et spørgsmål der går igen og igen, er, hvornår søde Alba skal være storesøster.

Det giver Geggo lidt af svaret på i et nyt blogindlæg

- Jeg får det spørgsmål på nærmest hvert opslag på mine sociale medier, og det er bare helt okay, at I er nysgerrige – jeg stiller hermed jeres nysgerrighed, i hvert fald lidt, og svarer jer én gang for alle, skriver Geggo på bloggen.

Det er dog ikke et positivt svar, som Geggo kommer med. 

- Jeg må desværre skuffe jer, venner. I får ikke at vide hvornår Alba skal være storesøster, førend jeg er gravid, og førend jeg er minimum 12 uger henne… Ej heller får i at vide hvornår planerne om projekt lillebror/lillesøster igangsættes, skriver hun videre

Men selvom det altså ikke er lige nu, at der er en lille ny Brygge-baby på vej, så lover Geggo, at det nok skal komme. 

- Jeg kan love jer Alba skal være storesøster, og der går ikke mange år. Jeg elsker at dele mit liv med jer, og jeg elsker at være en offentlig person, tvivl aldrig på dét. Der er bare nogle ting jeg personligt gerne vil holde for mig selv – fx planlægning af et nyt barn, skriver hun.

Det er blandt andet ønsket om at have en lille smule privatliv, der gør, at Geggo vælger at tie stille om, hvornår der er en familieforøgelse på vej. Hun har nemlig tidligere mistet et barn. En historie, som hun fortalte i "Familien fra Bryggen". 

- Vi troede, vi skulle til en almindelig hyggescanning og se hjerteblink, og om det hele var, som det skulle være. Men beskeden var, at hjertet ikke længere slog. Det var en "missed abortion" simpelthen. Fosteret havde været dødt i en uge, fortalte Stephanie i 2015 til SE og HØR.

Geggo og Cengiz har tidligere fortalt til SE og HØR, at de gerne vil have tre børn i alt. Men skulle parret mod al forventning gå fra hinanden en dag, så er Geggo færdig med at få børn.

- Hvis Cengiz og jeg gik en dag fra hinanden, så vil jeg aldrig få flere børn. Det er sådan, jeg har det. Der er jeg meget gammeldags. Men vi tager to mere. Vi er jo ikke gået fra hinanden. Vi har aftalt, det er forever, fortalte Geggo til SE og HØR i 2017.

For nyligt kom det også frem, at Geggo og Cengiz snart gifter sig igen

- Vi er gået igang med planlægningen for alvor, og nu kan jeg godt mærke ‘its getting real’ – hold nu k…. hvor er der meget man skal have styr på. Jeg glæder mig simpelthen så meget at jeg ikke kan beskrive det. Vi har vist (næsten) fundet ud af hvor det skal holdes, hvornår, og hvem der skal have de forskellige roller som toastmaster osv – vi mangler bare liiige at spørge de pågældende… Tænk hvis de siger nej? Det kan jo egentlig godt ske, skrev Geggo.

Parret er blevet gift en gang tidligere. Det skete ved et Las Vegas-style bryllup i Las Vegas, hvor det kun var Geggo, Cengiz, Alba og veninden Burger, der var til stede

Se flere billeder af parret i galleriet herunder

Geggo og Cengiz - billeder af dem sammen

Find din favorit kendis her:

Fra forsiden
Close