Familien fra Bryggen8. februar 2016

Geggo er blevet mor

- Hun er helt perfekt, siger den stolte far om datteren
https://imgix.seoghoer.dk/sh-49251.jpg
 (Foto: All Over)
Geggo er blevet mor.
Det skete i fredags, hvor Geggos og Cengiz' datter kom til verden.
Lørdag blev det kendt, at den tidligere vinder af 'Paradise Hotel' Monique von Appen og Mark Bøgelund ligeledes blev forældre til en datter, så der er gang i reality-babyerne for tiden. Geggo havde termin sidste fredag, så hun nåede lige at gå en uge over tid, hvilket på ingen måde er unormalt for førstegangsfødende.
Faderen, Cengiz, jubler på facebook. - Så skete det!!! I fredags havde jeg den største oplevelse i mit liv! Min datter kom til verden!!! . Hun kom ud kl 21.25 og vejede 3630 og var 53 lang og bare helt perfekt! og bliver nødt til at sige, jeg har den aller sejeste kæreste i hele verden som gik med veer i 25 timer! For at så komme ud på hospitalet og få hende ud på 2,5 time! Uden smertestillende eller noget. Har aldrig set sådan en sej ur-kvinde som dig min skat! Du var så sej og tak fordi du fik vores smukke datter ud til os - elsker dig og Alba overalt på jorden! JEG ER FAAAR, skriver Cengiz på Facebook.
Også Geggo selv har delt den glædelige begivenhed på Facebook. - Fredag kl 21.25 blev vores livet i den grad beriget, for her blev mig og min absolut fantastiske kæreste forældre til lille Alba efter 25 hårde timers veer 2,5 time efter vi ankom til hospitalet var hun ude hos os, og jeg fik min drømmefødsel lige efter bogen og helt uden smertelindring som jeg havde ønsket. Hårdt, men alt værd Hun vejede 3630 gram, var 53 lang, og fuldstændig perfekt. Jeg har aldrig set noget så smukt i hele mit liv, og jeg er så taknemmelig over min kæreste der var den allerbedste støtte fra allerførste ve af, jeg er SÅ heldig at han er faren til min datter Vi nyder hende til fulde, og jeg vil nok ikke være så meget på det næste stykke tid. Jeg har travlt med at skiftevis stirre på hende, kysse hendes smukke ansigt, og hyle over hvor heldige vi er at have hende. Jeg er mor, skriver Geggo. Mormor Linse har er åbenbart blevet bedt om at holde tæt efter fødslen, så parret havde det for sig selv et par dage, og det har været svært for den rapmundede Linse ikke at sige noget: NU MÅ JEG SIGE DET JAAAAA JEG ER EN MORMOR heart-humørikon heart-humørikon heart-humørikon TAK TAK TAK AF HELE MIT HJERTE TIL JER GEGGO OG CENGIZ, STØRSTE GAVE heart-humørikon heart-humørikon heart-humørikon I ER SÅ DEJLIGE, OG GEGGO DU ER SÅ MEGASEJ TIL AT FØDE, JEG KALDER DIG ALDRIG EN PIVESKID MERE heart-humørikon heart-humørikon heart-humørikon SMUKKE SMUKKE ALBA, DU KOMMER IKKE TIL AT MANGLE KÆRLIGHED OG MENNESKER OMKRING DIG, SOM VIL LÅNE DIG ‪#‎taktaktakcengizoggeggojegersålykkelig‬ Alba blev født i Fredags kl 21.25, hun vejede 3630 og 53 cm lang heart-humørikon Kæft det har været svært at holde kæft, skriver Linse.

Sponsoreret indhold