Familien fra Bryggen16. november 2017

I do! Geggo og Cengiz gift i Las Vegas

I denne aftens afsnit af "Familien fra Bryggen" blev Cengiz og Stephanie mand og kone - se eller gense det rørende og komiske bryllups-klip her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/familien_fra_bryggen_dm-0044-2017.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

En fængselsfange, en ugle, en enhjørning og en hvid brud. Det gik vildt for sig, da Cengiz og Geggo i aftenens afsnit af "Familien fra Bryggen" blev gift i Las Vegas. Dog faldt det ikke i god jord, da de overbragte nyheden til Linse.

Således blev Geggo og Cengiz mand og kone, uden at Linse var med til brylluppet - faktisk var det kun parrets datter Alba og veninden Burger, der var med til ceremonien.

- På den ene side vil jeg gerne have det overstået, for jeg er bange for at fortryde, siger Stephanie indledningsvist i programmet og understreger, at det er Cengiz' ønske at blive gift i spillebyen.

Og så tager Brygge-parret ellers turen til "A Little White Chapel", hvor også Bruce Willis og Demi Moore, Britney Spears og Jason Alexander og Frank Sinatra og Mia Farrow gav hinanden deres ja - og parret gør det meget utraditionelt i kostumer.

Planen er, at Cengiz skal være i en fangedragt, Geggo en enhjørning, mens lille Alba er en ugle. Men i sidste øjeblik ændrer de planer, og Geggo vælger en hvid kjole, mens Burger overtager enhjørningekostumet.

Og så bliver de gift - selvfølgelig med Elvis som vidne.

- Den havde man ikke lige set, siger Geggo i programmet.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/31.2.20260329.jpg
 Foto: All Over Press

Her blev Geggo og Cengiz mand og kone. Foto: All Over Press.

Se klippet, hvor Geggo og Cengiz bliver gift.

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Geggo lovede i sommer, at seerne ville komme med til hende og Cengiz' bryllup.

– Vi kan ikke snyde vores seere for, at vi bliver gift. Det kan vi ikke tillade os. Nu har de fulgt os på godt og ondt, og det er jo deres skyld, at vi laver det, som vi laver, fortalte Geggo til Realityportalen.

Hun slog dog fast, at det ikke var hele brylluppet, man skulle forvente at se på TV.

Der er nemlig flere i parrets familie, der ikke ønsker at være med i "Familien fra Bryggen". En af dem er Mikkel Kessler, der ellers var med i første sæson.

- Vi vil ikke sige til dem, at de så ikke kan være med til brylluppet. Så vi må finde en mellemting, og det er vi ved at finde ud af, men det er stadig lidt hemmeligt, sagde Geggo dengang. Løsningen blev altså, at parret blev gift for rullende kameraer i Las Vegas, som vi så i aftenens afsnit af "Familien fra Bryggen".

Det var Ekstra Bladet, der i sidste uge kunne løfte sløret for, at Brygge-parret var blevet hemmeligt gift i Las Vegas. SE og HØR kunne bekræfte nyheden, da SE og HØR fandt frem til deres vielsesattest, som de havde rekvireret hos Clark County Clerk's Office i Nevada. Vielsesattesten viste, at parret var blevet gift den 19. september 2017.

Parret blev forlovet under en ferie til Thailand i januar i år.

- Jeg skal giftes i en kirke, også selvom jeg ikke er kristen, og jeg er heller ikke døbt, men det skal jeg, udtalte Geggo dengang i et interview med Realityportalen.dk.

Parret blev sidste år forældre til en lille prinsesse, da Geggo i februar fødte datteren Alba. Samme år flyttede parret også fra lejlighed og ind i et nyindkøbt hus.

Parret mødte hinanden i 2014, da Gengiz arbejdede i en is- og slikbutik på Islands Brygge. De blev officielt kærester på Facebook 12. oktober 2014 - og det strømmede straks ind med lykønskninger til parret.

I begyndelsen mødte seerne ikke meget til Geggos kæreste i "Familien fra Bryggen", men i marts 2015 begyndte han for alvor at tone frem i det populære program. Dengang udtalte en forelsket Geggo, at Cengiz var "the one":

- Jeg er så forelsket. Cengiz er min søde dejlige kæreste. Jeg er overbevist om, at han er 'The One', udtalte Geggo i et afsnit af "Familien fra Bryggen" i slutningen af marts 2015 og tilføjede: - Cengiz er rigtig god til at håndtere mig og rigtig god, når jeg er en umulius. Og så er han god til at få mig ned på jorden. Vi er bare gode for hinanden. Det er trygt, og det er rart, og jeg er glad.

Se Cengiz og Geggo spille "Jeg har aldrig..." i videoen:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Se flere billeder af "Familien fra Bryggen" i galleriet:

Familien fra Bryggen - August 2017

Sponsoreret indhold