De unge mødre27. september 2018

Se billedet: Nadia Shila ER gravid igen

Nadia Shila har delt et nyt billede, der bekræfter det, som flere har haft en formodning om: Hun venter sig og ventes at nedkomme med en lille ny til maj næste år
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/nadia5.jpg
 (Foto: Jacob Heinel Nielsen)

Livet har slået op til flere dramatiske kolbøtter for Nadia Shila fra ”De Unge Mødre”.

For to år siden valgte hun at flytte til USA, efter at hun herhjemme var blevet sigtet for omfattende bedrageri.

I USA endte hun på gaden, hvor hun levede i et telt nær en motorvejsbro med sin HIV-smittede kæreste. Parret, der sidenhen er blevet gift, blev i begyndelsen januar forældre til datteren Hope.

Og nu kan parret se frem til endnu et barn.

Nu bekræfter Nadia Shila nemlig, at hun er gravid igen – noget som også blev bemærket af flere af hendes følgere for nogle uger siden, da den unge i et kort øjeblik postede et scanningsbilledet.

Dét billede valgte hun dog at slette igen, men nu har hun så valgt at offentliggøre nyheden.

Til et nyt scanningsbillede på sin Instagram-profil skriver Nadia Shila, at hun er cirka syv uger henne, og at hun dermed kan se frem til at føde omkring maj næste år:

- Vi er glade og lykkelige, og håber og beder til at den bliver hængene. Jeg har stadig to blødninger, som vi håber går i sig selv, og vi krydser fingre for at det ikke på sigt vil påvirke baby. Jeg er lige nu knap 7 uger, så det kan stadig gå begge veje… Men hvis spir bliver hængene, så glæder vi os til at vi i Maj 2019 kan byde blop velkommen. Det er så stort at vi er blevet velsignet med denne lille skat, skriver Nadia Shila, der forklarer, at hun valgte at fjerne det første graviditetsbillede, fordi hun modtog en stribe af onde kommentarer.

- Jeg postede oprindeligt et billede for en uges tid siden af vores lille bønne. Jeg tog det hurtigt ned igen, da det hurtigt tiltrak sig affaldskommentsarer, kommentarer som jeg i vores lykke ikke har behov for. Jeg har tænkt og tænkt på om det skulle offentliggøres, og jeg ville vente til vi have fået et ordentligt billede af vores spir... Det skete så i dag. Vi så et fint hjerteblink og en bønne i udvikling, der er kæmpe forskel fra en uge siden, skriver den vordende mor.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foruden datteren Hope er Nadia Shila også mor til sønnen Kyle, der blev tvangsfjernet af de amerikanske myndigheder, da hun kom til USA. Sønnen bor nu i Danmark sammen med sin far.

Det er to år siden, at Nadia Shila valgte at flytte til USA. Selv sagde hun, at hun ville jagte den amerikanske drøm, men flere spekulerede i, om flytningen i stedet var et forsøg på at undgå en kommende retssag, der omhandlede omfattende bedrageri.

Der faldt dom i sagen tilbage i maj, hvor en enig domsmandsret valgte at idømme Nadia Shila seks måneders ubetinget fængsel, mens hendes mor, Heidi Pedersen, blev idømt fire måneders ubetinget fængsel.

Både Nadia Shila og hendes mor Heidi Pedersen var tiltalt for flere tilfælde af databedrageri og dokumentfalsk. I alt var der 81 punkter i anklageskriftet.

Da begge i dag bor i USA, kan der være lange udsigter til, at de får afsonet deres dom.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/nadia-shila-kaereste-jeremy.jpg
 Foto: Jacob Heinel

Nadia Shila og hendes HIV-smittede mand Jeremy. Foto: Jacob Heinel Jensen

I USA mødte Nadia Shila sin HIV-smittede mand Jeremy, som hun altså netop er blevet gift med. Parret fik tidligere på året datteren Hope.

Parret mødte hinanden, mens Nadia Shila levede som hjemløs på gaden i Los Angeles.

Nadia Shila har tidligere fortalt, at kæresten Jeremy blev smittet, da han var misbruger og delte nåle:

- Min kæreste har været stofmisbruger, hvor han fixede. Der har han på nogle tidspunkter delt nåle med den eks, som havde HIV, har Nadia Shila tidligere fortalt i programmet.

- Han har haft det på fornemmelsen i noget tid. Jeg fik ham faktisk til at gå ind og tage en test for det.

- Jeg har ikke noget imod, at han har HIV, fordi det er ikke en dødsdom mere. Der findes medicin, og det kan få ham helt derned, hvor han ikke smitter. Jeg er blevet testet to eller tre gange, og jeg har alle gangene været negativ, fortalte han i et tidligere afsnit af ”De Unge Mødre”.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/nadia1.jpg
 (Foto: Jacob Heinel Nielsen)

Nadia Shila har tilbragt en del af sin tid i USA i et telt. Foto: Jacob Heinel Jensen

Parret er lige nu i gang med at overveje, hvorvidt og hvordan de skal sagsøge det hospital i San Fransisco, hvor Nadia Shila fødte datteren.

- Hope fik en hjerneblødning under fødslen. Den medicin, de brugte i ve-droppet, er såkaldt “high alert”-medicin, der er kendt for at kunne give hjerneblødning på grund af for høj og ustabil puls. Hope blev ultralydsscannet, da hun var én dag gammel, hvor de kunne se blødningen, har Nadia Shilas mor Heidi tidligere udtalt til Realityportalen.dk.

Lille Hope har ifølge Heidi formentlig fået varige skader af hjerneblødningen:

- Vi ved, hun nok har høretab på venstre øre, og hun er meget sensitiv for lys og larm. Vi ved så ikke, hvad fremtiden byder på! Hun skal CT-scannes i nærmeste fremtid, hvor de mere præcist kan se, hvilke områder i hjernen der er ramt, har Heidi tidligere fortalt til Realityportalen.dk.

Den lille familie søger ikke et specifikt beløb i erstatning. De fleste vundne retssager omkring ”milde hjerneskader” kan give en erstatning på mellem $1 og $3 millioner, hvilket svarer til mellem seks og 18 millioner kroner.

Sponsoreret indhold