De unge mødre16. marts 2018

Datter fik hjerneblødning: Nu sagsøger Nadia-Shila hospitalet

”De Unge Mødre”-deltageren Nadia-Shila planlægger at sagsøge det hospital i USA, hvor hun tilbage i januar fødte datteren Hope. Den unge mor mener nemlig, at det er hospitalets skyld, at datteren fik en hjerneblødning under fødslen. Hjerneblødningen har formentlig givet datteren høretab og gjort hende lyd- og lysfølsom
Nadia Shila
 (Foto: Jacob Heinel Nielsen)

I januar kunne ”De Unge Mødre”-deltageren Nadia-Shila Petersen byde sit andet barn velkommen til verden.

Her fødte hun datteren Hope på et hospital i San Fransisco. Men den lille datter har siden fødslen haft problemer med helbredet, som den unge mor mistænker, at hospitalet er skyld i.

Og derfor vil Nadia-Shila og kæresten Jeremy nu sagsøge hospitalet. Det bekræfter Nadia-Shilas mor, Heidi, overfor Realityportalen.dk.

- Hope fik en hjerneblødning under fødslen. Den medicin, de brugte i ve-droppet, er såkaldt “high alert”-medicin, der er kendt for at kunne give hjerneblødning på grund af for høj og ustabil puls. Hope blev ultralydsscannet, da hun var én dag gammel, hvor de kunne se blødningen, siger Heidi til Realityportalen.dk og tilføjer, at lille Hope formentlig har fået varige skader af hjerneblødningen:

- Vi ved, hun nok har høretab på venstre øre, og hun er meget sensitiv for lys og larm. Vi ved så ikke, hvad fremtiden byder på! Hun skal CT-scannes i nærmeste fremtid, hvor de mere præcist kan se, hvilke områder i hjernen der er ramt, siger Heidi til Realityportalen.dk.

Den lille familie går ifølge Heidi ikke efter et specifikt beløb i erstatning. Heidi tilføjer dog, at de fleste vundne retssager omkring ”milde hjerneskader” kan give en erstatning på mellem $1 og $3 millioner, hvilket svarer til mellem seks og 18 millioner kroner.

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/nadia3.jpg
 (Foto: Jacob Heinel Nielsen)

Nadia-Shila og kæresten Jeremy har blandt andet tjent penge ved at tigge i vejkanten. Foto: Jacob Heinel Jensen

Nadia-Shila fik datteren med kæresten Jeremy, der er HIV-smittet. Parret mødte hinanden, mens Nadia-Shila levede som hjemløs på gaden i Los Angeles.

Nadia-Shila har tidligere fortalt, at kæresten Jeremy blev smittet, da han var misbruger og delte nåle:

- Min kæreste har været stofmisbruger, hvor han fixede. Der har han på nogle tidspunkter delt nåle med den eks, som havde HIV, har Nadia-Shila tidligere fortalt i programmet.

- Han har haft det på fornemmelsen i noget tid. Jeg fik ham faktisk til at gå ind og tage en test for det.

- Jeg har ikke noget imod, at han har HIV, fordi det er ikke en dødsdom mere. Der findes medicin, og det kan få ham helt derned, hvor han ikke smitter. Jeg er blevet testet to eller tre gange, og jeg har alle gangene været negativ, fortalte han i et tidligere afsnit af ”De Unge Mødre”.

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/nadia2.jpg
 (Foto: Jacob Heinel Nielsen)

Nadia-Shila og kæresten Jeremy. Foto: SE og HØR

Livet har slået op til flere dramatiske kolbøtter for Nadia-Shila fra ”De Unge Mødre”.

Sidste sommer valgte hun at forlade Danmark til fordel for Los Angeles. Hun havde håbet på et godt liv i Guds eget land – men levede altså i en længere periode som hjemløs under en motorvejsbro, hvor hun tjente til dagen og vejen ved at tigge penge fra gavmilde forbipasserende.

Nu har den unge mor heldigvis fået fast bolig, hvilket kom på et belejligt tidspunkt, når den lille pige altså snart melder sin ankomst.

Nadia-Shila har også sønnen Kyle fra et tidligere forhold. Sønnen blev dog tvangsfjernet af de amerikanske myndigheder, da Nadia-Shila ankom til USA. Kyle blev efterfølgende sendt tilbage til Danmark, hvor han nu bor sammen med sin far.

Tidligere på året kunne man følge Nadia-Shila i DR3-dokumentaren "Hjemløs på Instagram", hvor Nadia-Shila fortalte om sit liv som kommende mor og hjemløs i USA.

Du kan se billeder af hende i galleriet herunder:

Nadia-Shila fra De Unge Mødre

Sponsoreret indhold