De unge mødre4. september 2018

Se klippet: Nadia Shilas mor bor i en svinesti

I aftenens afsnit af "De unge mødre" viser Nadia Shilas mor Heidi rundt i sit nye hjem - en autocamper - men den unge mor er ikke imponeret
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2018-09-04_kl._09.28.38.png
 Foto: Kanal 4

Sidste år boede "De unge mødre"-veteranen Nadia Shila, 22, på gaden, hvor hun tiggede penge for at få til dagen og vejen.

Lige inden nytår fik hun og hendes dengang forlovede, nu ægtemand, Jeremy dog tag over hovedet, men Nadia Shilas mor Heidi flyttede ikke med.

I aftenens afsnit af "De unge mødre" viser det sig dog, at Heidi har fået tag over hovedet i form af en brugt autocamper, som hun har købt af en ven.

Men da Nadia Shila skal have en rundtur i Heidis nye hjem, virker autocamperen ikke til at være en opgradering fra livet på gaden, hvor de sov i telt.

Da mor Heidi åbner døren til sin autocamper rammer "en mur af lugt" Nadia Shila, Jeremy og deres lille datter Hope, og stanken er så fæl, at Nadia Shila ikke vil have, at hendes baby skal med ind i autocamperen - eller "mormors fangehul", som Nadia Shila kalder den med sine egne ord.

Mens Heidi stolt viser sit hjem fra, kan Nadia Shila ikke lade være med at holde sig for næsen.

- Inde i den der autocamper der lugter sådan af en blanding af sure tæer, uvaskede kroppe og hundehår. Og støv, konstaterer Nadia Shila i klippet, som du kan se nederst på siden.

- Ej, der lugter altså virkelig ikke så dårligt, lyder det fra Heidi.

- Du er lugte-lammet, slår Nadia Shila fast, mens hun har tændt en smøg for at "overdøve" den slemme stank i autocamperen.

Se Heidis "hyggelige" nye hjem i klippet:

"De unge mødre" vises i aften kl. 20 på Kanal 4.

Sponsoreret indhold