Nadia-Shilas mor indlagt

Heidi Pedersen.

Heidi Pedersen.

Foto: Jacob Heinel Jensen

Nadia-Shilas mor Heidi Pedersen måtte i nat indlægges, efter at hun blev ramt af en smertefuld omgang galdesten.

Det skriver Nadia-Shila på sin instagram-profil, hvor hun har delt et billede af sin indlagte mor.

Galdesten kan give anfald af milde til kraftige smerter i øvre højre del af maven og opstår ofte efter et måltid. De voldsomme smerter kan vare i timevis, og for nogle kan det blive nødvendigt med en operation.

Nadia-Shila har dog ikke oplyst, om hendes mor får brug for en operation for at komme til hægterne igen.

Heidi og Nadia-Shila bor begge i USA, hvor Nadia-Shila i dag er gift med den HIV-smittede Jeremy. Parret har desuden datteren Hope.

Nadia-Shila blev tidligere på året idømt seks måneders ubetinget fængsel, mens hendes mor blev idømt fire måneders ubetinget fængsel for omfattende bedrageri.

Parret har dog søgt tilflugt i USA, hvor de i dag lever af at tigge – og de fortæller også gerne åbent om deres liv på gaden.

Senest har Nadia-Shila og hendes mor truet Radio24syv-værtinde Ditte Okman med tæsk.

- Du er bange for mig. Jeg bider dig nok ikke, men du skal nok ikke komme i nærheden af mig, hvis du ser mig herovre, for så kan jeg ikke love dig, hvad der vil ske. Du kan tage det som en advarsel, du kan tage det som en trussel. Det bliver ikke særlig kønt, tordnede Nadia Shila, 23, mod Okman på YouTube.

Baggrunden for raseriudbruddet er, at Ditte Okman flere gange har beskæftiget sig med Nadia Shila i programmet, ”Det, vi taler om” på Radio24Syv.

Desuden tror Nadia-Shila og hendes mor, at Ditte Okman står bag hjemmesiden Skipper Mamma (skippermama.dk), der dagligt forholder sig kritisk til Nadia Shilas liv.

Okman tager dog truslen med knusende ro:

- Jeg har kun set knap halvdelen af videoen, men har sjældent set så meget vrøvl. Hun refererer nogle udtalelser fra min YouTube-kanal. Sagen er bare, at jeg ikke har en YouTube-kanal, siger Ditte Okman til SE og HØR.

Nadia-Shila fra De Unge Mødre

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close