Hannah Melissa slog og sparkede offer: - Hun fortjente det

Hannah Melissa fortryder ikke, at hun overfaldt en kvinde. Men hun havde ikke gjort det, hvis hun havde vidst, hvilke konsekvenser det ville få for hendes piger.

Hannah Melissa fortryder ikke, at hun overfaldt en kvinde. Men hun havde ikke gjort det, hvis hun havde vidst, hvilke konsekvenser det ville få for hendes piger.

Foto: All Over

Det kostede Hannah Melissa fem måneders ubetinget fængsel, at hun tilbage i marts måned overfaldt en kvinde.

Offeret – Jeanette Kristensen –  blev hevet i håret, sparket og slået – og Hannah Melissa og kæresten René Bæk tog endda så voldsomme kvælertag på hende, at hun endte med at have ufrivillig afføring i bukserne.

Voldsorgiet kostede Hannah Melissa fem måneders ubetinget fængsel, mens René Bæk fik fire måneders ubetinget fængsel.

Parret kunne dog for nylig nyde en tur på camping med deres to børn, deres fælles datter Molly på ét år samt datteren Cicilya, 6, som Hannah Melissa har fra et tidligere forhold.

Du kan se billeder af Hannah Melissa i galleriet nederst i denne artikel.

Hannah Melissa har efterfølgende lagt en række billeder op fra parrets ferie på Facebook – og under billederne fortæller ”De Unge Mødre”-deltageren, at det har været en tiltrængt campingtur - og at det har været skønt at tilbringe tid med de to piger, som Hannah Melissa og René Bæk måtte undvære, mens de sad fængslet. 

Billederne har fået massevis af kommentarer, og selv om der er mange, der ønsker parret god ferie, er der også dem, der er forargrede. Flere mener nemlig, at det er forrykt, at parret ikke stadig sidder bag lås og slå. De burde ikke få lov til at afsone med fodlænke for så voldsomt et overfald, lyder kritikken blandt andet. 

- Jeg har udtalt at jeg ikke fortryder det. Hun fortjente det. Men jeg havde aldrig gjort det, hvis jeg havde vidst hvad mine børn ville gennemgå, skriver den unge mor således som kommentar til en anden kommentar fra en Facebook-bruger, der mener, at det er helt forkasteligt, at den unge mor og kæresten får lov til at afsone dele af dommen med fodlænke.

- Jeg har taget et par måneder inde og det er vist fint, lyder svaret fra Hannah Melissa.

Herefter skriver en anden bruger:

- Du må da vide man ikke gør sådan noget ustraffet, så du må da have vidst, at det gik ud ovre din skønne piger.

Her lyder svaret fra Hannah Melissa:

- Jeg havde ikke regnet med at det ville gå så hårdt udover dem, som det desværre gjorde. Men selvfølgelig er der konsekvenser af de handlinger man foretager sig. Og konsekvensen har jeg taget, lyder svaret fra Hannah Melissa.

Du kan se billeder af Hannah Melissa i galleriet nederst i denne artikel.

Under overfaldet, der fandt sted 18. marts, blev Jeanette Kristensen både sparket, hevet i håret – og der blev også taget så voldsomme kvælertag på hende, at hun endte med at have ufrivillig afføring. Hun endte med at få 99 kroner i erstatning for de bukser, der blev ødelagt under overfaldet.

Du kan se billeder af Hannah Melissa i galleriet herunder:

Hannah Melissa fra De Unge Mødre

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close