De unge mødre 3. juni 2016

Hannah Melissa er løsladt – har dog ikke set sine børn endnu

Hannah Melissa, der i sidste uge blev dømt for et groft overfald, er ude i friheden igen. ”De Unge Mødre”-deltageren har dog ikke set sine to børn endnu
Foto: All Over

I sidste uge blev Hannah Melissa og hendes kæreste René Bæk dømt for et groft overfald – men selv om de fik henholdsvis fire og fem måneders fængsel, er parret allerede tilbage i friheden.

Faktisk er det 10 dage siden, at Hannah Melissa og René Bæk blev løsladt, men selv om de begge havde satset på at blive genforenet med Hannah Melissas to børn, Cecilya og Molly, er det endnu ikke sket.

Det skyldes dog ikke problemer i forhold til parrets dom – men noget ganske andet.

Det skriver Hannah Melissa ifølge Realityportalen.dk som en kommentar til en opdatering på sin Facebook-profil, hvor hun har lagt et billede op af sine to piger.

– Fordi vi har skimmelsvamp i huset og derfor skal flytte. Og børnene skal ikke hjem til mere uro, så vi venter, indtil vi er kommet på plads i det nye, skriver Hannah Melissa på sin Facebook og tilføjer længere nede:

– Tingene skal gå så godt for børnene som overhovedet muligt!

Overfaldet fandt sted 18. marts i år, og offeret var René Bæks ekskæreste Jeanette Kristensen. Hun blev både sparket, hevet i håret – og der blev også taget så voldsomme kvælertag på hende, at hun endte med at have ufrivillig afføring. 

For nylig udtalte Jeanette Kristensen, at hun fandt det helt forrykt, at parret kun blev idømt fire og fem måneders ubetinget fængsel samt skulle betale en erstatning på 99 kroner.

 - Det' til at brække sig over. Jeg kan overhovedet ikke forstå, at to mennesker, der har tæsket en pige, bare kan gå som om ingenting er sket. Jeg synes, det så langt ude, at jeg overhovedet ikke forstår det og tænker “fuck, det danske retssystem er langt ude, sagde Jeanette til Realityportalen.dk.

Sponsoreret indhold