De unge mødre28. april 2023

Husker du? Natascha Lineas turbulente liv

Lige nu tyder alt på, at Natascha Linea kæmper en ret så alvorlig kamp mod kommunen
Der er ikke ligefrem sparet på kaosset i Natascha Lineas liv.
Der er ikke ligefrem sparet på kaosset i Natascha Lineas liv.
 Foto: Thomas S. Laursen

SENESTE: Flyttede til Tyskland med børnene: Derfor bryder Natascha Linea ikke loven

De sidste par måneder har den 28-årige “De unge mødre”-stjerne Natascha i den grad været et samtaleemne på det store internet.

Allerede i sidste uge kunne SE og HØR berette, at den tidligere tv-kendis, der på nuværende tidspunkt er højgravid med tvillinger, sammen med sønnerne Novah og Miso havde forladt Danmark og bosat sig i det tyske.

I CPR-registret fremgår det også, at hun siden den 31. marts har været udrejst af Danmark – og ifølge Natascha Linea selv er det angiveligt et møde med Lolland Kommune, der er årsag til hendes beslutning om at slå sig ned i nabolandet.

Datter tvangsfjernet

Det er dog langt fra første gang, at “De unge mødre”-veteranen har vakt opsigt.

Allerede i 2013, hvor hun sammen med sin nu ekskæreste Bent Flink tonede frem i Kanal 4-hittet, var kaosset altoverskyggende i den lille familie. Datteren Lia blev som blot fire dage gammel tvangsfjernet fra de nybagte forældre, der straks satte gang i en kamp for at få hende hjem igen.

Efter tre måneders adskillelse fik parret imidlertid atter datteren hjem.

Bent og Natascha Linea er sidenhen gået hver til sit, Lia bor hos sin far, og Natascha Linea har efterfølgende fået yderligere to børn – Novah, som hun har med sin nu eksmand Matias, og Miso sammen med "De unge mødre"-kollegaen David.

På nuværende tidspunkt er tv-kendissen højgravid med tvillinger, og om ganske få måneder kan hun således kalde sig mor til fem.

Garvede "De unge mødre"-fans kan stensikkert huske Natascha Linea og ekskæresten Bent, der for første gang tonede frem på skærmen på Kanal 4 i 2013.
Garvede "De unge mødre"-fans kan stensikkert huske Natascha Linea og ekskæresten Bent, der for første gang tonede frem på skærmen på Kanal 4 i 2013.
 Foto: Alex Tran

Kærlighed og kaos

Noget tyder på, at også kærlighedslivet gennem årene har været ganske kaotisk for Natascha Linea, hvis tilværelse som en fraskilt kvinde er ganske ny. Hun og nu eksen Matias Jensen er ad flere omgange gået hver til sit, før forholdet endegyldigt brast i midten af februar, da skilsmissen officielt blev en realitet.

Og det er altså med at holde tungen lige i munden, når det drejer sig om den tidligere realitystjernes forliste forhold.

listen af mænd i Natascha Lineas liv gennem årene finder man selvsagt Bent Flink, Matias Jensen og David Berthelsen. Men i en kort overgang var også realityikonet Sidney Lee ganske interessant.

Affæren mellem de to sluttede dog brat, da den unge mor modtog billeder af andre letpåklædte kvinder fra Sidney.

Affæren mellem Sidney Lee og Natascha Linea var kortvarig.
Affæren mellem Sidney Lee og Natascha Linea var kortvarig.
 Foto: Facebook

Vilde forvandlinger

Det er selvsagt ikke underligt at ændre udseende, som årene går. Men det er, som om Natascha Lineas skiftende ydre er særdeles markant - og her der således ikke blot tale om drastiske frisureskift gennem tiden.

Grundet manglende emalje på tænderne samt en bilulykke, som Natascha Linea var involveret i som barn, har hun i årevis været udstyret med det stikmodsatte af sit drømmesmil.

I 2016 fik den tidligere unge mor dog et spritnyt tandsæt.

De lyserøde lokker er blot en af de mange frisurer, Natascha Linea har haft gennem tiden.
De lyserøde lokker er blot en af de mange frisurer, Natascha Linea har haft gennem tiden.
 Foto: Facebook

En frisk start

Følgere af Natascha Linea har næppe kunne undgå at bemærke, at særligt hendes sociale medier ofte er under vild renovering. Det er således ikke kun, når det kommer til udseendet, at forandringerne er store hjemme hos den unge mor.

Ofte proklamerer tv-kendissen nemlig, at hun planlægger at stare på en frisk. Og her er det ofte både en ny livsstil og en gevaldig Instagram-makeover, hvor alle billeder eksempelvis slettes, der er på tapetet.

Et helt nyt liv

Men forandringerne stopper ikke her.

Lige nu skal Natascha Linea efter sin flytning til Tyskland med sine to sønner, Novah og Miso, i den grad forberede sig på et nyt liv.

Noget tyder nemlig på, at den tidligere realitystjerne har tænkt sig at blive boende i Tyskland:

– Nu befinder vi os alle tre i Tyskland og har faktisk i dag fået tilbudt en lille lejlighed fra den 1. maj, lød det i et nu slettet Facebook-opslag fra Natascha Linea mandag.

Natascha Linea har endnu ikke afsløret terminsdatoen, men tvillingerne, hvis navne den tidligere “De unge mødre”-stjerne dog gerne røber, skal efter planen komme til verden til sommer.

Sponsoreret indhold