Reality24. april 2023

Flygtede fra Danmark: Nu forklarer Natascha Linea hvorfor hun flyttede til Tyskland

Det er angiveligt en flugt fra Lolland Kommune, der har fået "De unge mødre"-veteranen til at forlade Danmark
Natascha Linea fortæller nu, det er helt slut med børn efter tvillingerne er kommet til verden. 
Natascha Linea Kaup fortæller nu, hvorfor hun pludselig flyttede ud af landet.
 Foto: Morten Mejnecke

I sidste uge kunne SE og HØR berette, at Natascha Linea Kaup var rejst ud af landet med sine to drenge Novah og Miso.

Dengang var det ikke muligt at få svar på, hvor den kommende mor til fem var rejst til Tyskland, men nu forklarer hun landflygtigheden i et opslag på Facebook.

Det var angiveligt efter et møde med Lolland Kommune den 31. marts, hun pakkede sine ejendele sammen og drog til nabolandet sammen med sine to sønner.

Hvad mødet handlede om, kommer hun ikke nærmere ind på, men hun understreger i sit opslag, at det var fuldt ud lovligt at flytte fra Danmark sammen med drengene.

Fire dage senere, den 4. april, opdager Lolland Kommune eftersigende, at Natascha Linea er flyttet.

- Da det går op for Lolland Kommune, at jeg i cpr-registeret har ændret adressen til Tyskland, lægger de op til at ville fjerne drengene akut ved en formandsbeslutning, forklarer hun og fortsætter:

- Dette sker dog først onsdag den 5. april, og kort efter vælger kommunen og politiet at efterlyse mig og drengene i Danmark på trods af, at min danske advokat og Ankestyrelsen siger, at flytningen er fuldt ud lovlig, og at kommunen ikke længere har ret til at handle i sagen, hævder hun.

Ifølge Natascha Linea er Lolland Kommune ligeglade med, at de bryder loven ved først at ville fjerne drengene akut og siden ved at efterlyse mor og sønner på trods af, at de er fraflyttet Lolland – og Danmark.

- De tror ikke på, vi er udrejst af landet. Nu befinder vi os alle tre i Tyskland og har faktisk i dag fået tilbudt en lille lejlighed fra den 1. maj, slutter hun af.

Danskerne stiftede første gang bekendtskab med Natascha Linea i ”De unge mødre” i 2013, da hun ventede datteren Lia med sin daværende kæreste Bent Flink.

Siden fik hun sønnen Novah med ekskæresten Matias og sidst sønnen Miso, som hun har med ”De unge mødre”-kollega David.

For nylig afslørede hun, at hun venter tvillinger. Natascha Linea har endnu ikke afsløret, hvornår hun præcis har termin, men de to seneste skud på stammen skulle altså komme til sommer.

Tvillingerne bliver Natascha Lineas sidste børn i flokken, for når de to små guldklumper er kommet til verden, har den tidligere reality-stjerne planer om at lade sig sterilisere.

SE og HØR har forsøgt at få en kommentar fra Natascha Linea, men hun er endnu ikke vendt tilbage på vores henvendelse.

Sponsoreret indhold