De unge mødre21. april 2023

Gravid med tvillinger: Natascha Linea flytter til Tyskland

Den 28-årige “De unge mødre”-stjerne Natascha Linea har rykket teltpælene op og er flyttet til det tyske
Natascha Linea, der på nuværende tidspunkt er gravid med tvillinger, er flyttet fra Danmark.
Natascha Linea, der på nuværende tidspunkt er gravid med tvillinger, er flyttet fra Danmark.
 Foto: Thomas S. Laursen

Det er ikke mange måneder siden, at Natascha Linea, som danskerne for første gang stiftede bekendtskab med, da hun som 17-årig tonede frem i Kanal 4-hittet "De unge mødre", afslørede, at hun var gravid med tvillinger.

Efterfølgende lød meldingen, at tv-kendissen skulle skilles - og blot 18 dage senere, i midten af februar, var hun således en fraskilt kvinde, og hun og nu eksmanden Matias Jensen var officielt fortid.

Nu har livet atter nyt at byde på for Natascha Linea.

I CPR-registret fremgår det nemlig, at tv-kendissen i slutningen af marts er fraflyttet sin adresse i Danmark og således nu er bosat i Tyskland.

SE og HØR har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Natascha Linea, men det har ikke været muligt at få opklaret årsagen til flytningen.

I et to dage gammelt opslag på Instagram afslører hun dog, at hun “på et tidspunkt i marts måned bliver nødt til at tage lidt akut fra Mors af personlige årsager”. I den forbindelse satte hun dog ikke yderligere ord på sagen. Hun fortalte heller ikke, at turen gik mod Tyskland.

Mor til tre – og tvillinger på vej

Natascha Linea har endnu ikke afsløret, hvornår hun præcist har termin, men blot at de kommende vidundere melder deres ankomst til sommer – en dreng og en pige, hvis navne allerede er bestemt.

Det var sammen med nu ekskæresten Bent Flink og datteren Lia, at seere af realityhittet “De unge mødre” i 2013 i første omgang stiftede bekendtskab med Natascha Linea.

Senere har den tidligere tv-personlighed fået yderligere to børn – Novah, som hun har med sin nu eksmand Matias, og Miso sammen med "De unge mødre"-kollegaen David.

Om ganske få måneder er børneflokken oppe på fem styk.

SE og HØR har forsøgt at få en kommentar fra Natascha Linea. Hun er endnu vendt retur.

Sponsoreret indhold