De unge mødre25. april 2023

Flyttede til Tyskland med børnene: Derfor bryder Natascha Linea ikke loven

Det er angiveligt et møde med kommunen, der har fået den 28-årige “De unge mødre”-stjerne Natascha Linea Kaup til at forlade Danmark
Natascha Linea, der på nuværende tidspunkt er gravid med tvillinger, er flyttet fra Danmark.
Natascha Linea, der på nuværende tidspunkt er gravid med tvillinger, er flyttet fra Danmark.
 Foto: Thomas S. Laursen

Den tidligere realitystjerne afslører ikke indholdet af mødet med Lolland Kommune, men forklarer dog, at den først fire dage senere opdager, at hun er flyttet til udlandet.

Kort efter bliver den lille familie efterlyst:

– Da det går op for Lolland Kommune, at jeg i CPR-registeret har ændret adressen til Tyskland, lægger de op til at ville fjerne drengene akut ved en formandsbeslutning (en foreløbig afgørelse, som formanden for Børn og unge-udvalget kan træffe, hvis sagen er akut, red.), forklarer "De unge mødre"-veteranen og fortsætter:

– Dette sker dog først onsdag den 5. april, og kort efter vælger kommunen og politiet at efterlyse mig og drengene i Danmark på trods af, at min danske advokat og Ankestyrelsen siger, at flytningen er fuldt ud lovlig, og at kommunen ikke længere har ret til at handle i sagen, hævder hun i et nu slettet opslag på Facebook.

Bryder ikke loven

Ifølge Susse K. Fraaby, advokat i Advokatfirmaet Strauss & Garlik, er det tidslinjen, der er afgørende.

For hvis Natascha Linea er udrejst af Danmark, før Lolland Kommune angiveligt har truffet beslutning om at fjerne drengene akut, hvilket hun hævder, så bryder hun faktisk ikke loven:

– Det står og falder med, hvornår beslutningen er truffet. Og hvis den er truffet, efter man er registreret udrejst, så mener jeg, at kommunen ikke bare er galt på den, men har truffet et ugyldigt retsskridt, forklarer Susse K. Fraaby, der er specialist i tvangsfjernelser, til SE og HØR og uddyber, at Natascha Linea derimod bryder loven, hvis hun således er udrejst efter beslutningen.

Susse K. Fraaby fortæller videre, at det nu ikke længere er Danmark, der har ansvaret for Natascha Linea, men derimod Tyskland. Og her er det videre slet ikke sikkert, at vurderingen om en tvangsfjernelse vil være enslydende med Lolland Kommunes.

Natascha Linea kan derfor umiddelbart uden problemer skabe sig et nyt liv i nabolandet. Og selv om Lolland Kommune ifølge “De unge mødre”-stjernen ikke ligefrem er overbevist om, at hun og hendes sønner befinder sig i Tyskland, så tyder noget på, at de tyske gloser nu for alvor skal pudses af:

– De tror ikke på, vi er udrejst af landet. Nu befinder vi os alle tre i Tyskland og har faktisk i dag fået tilbudt en lille lejlighed fra den 1. maj, afslører hun i det nu slettede Facebook-opslag mandag.

Garvede "De unge mødre"-fans kan stensikkert huske Natascha Linea og ekskæresten Bent, der for første gang tonede frem på skærmen på Kanal 4 i 2013.
Garvede "De unge mødre"-fans kan stensikkert huske Natascha Linea og ekskæresten Bent, der for første gang tonede frem på skærmen på Kanal 4 i 2013.
 Foto: Alex Tran

Snart mor til fem

Det var sammen med nu ekskæresten Bent Flink og datteren Lia, at seere af realityhittet “De unge mødre” i 2013 i første omgang stiftede bekendtskab med Natascha Linea.

Senere har den tidligere tv-personlighed fået yderligere to børn – Novah, som hun har med sin nu eksmand Matias, og Miso sammen med "De unge mødre"-kollegaen David.

På nuværende tidspunkt er Natascha Linea højgravid med tvillinger, og til sommer er børneflokken således oppe på fem styk.

SE og HØR har forsøgt at få en kommentar fra Natascha Linea. Hun er på nuværende tidspunkt ikke vendt retur.

Sponsoreret indhold