De unge mødre9. august 2016

Hannah Melissa efter fængselsdom: Vi skal have flere børn

Hannah Melissa og René Bæk er ikke i tvivl om, at de skal have flere børn. I forvejen har ”De Unge Mødre”-parret, der for nylig kom ud af fængslet efter voldsomme, ét barn sammen, mens de allerede venter nummer to
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/hannah_melissa_kw.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Senere på året kan ”De Unge Mødre”-parret Hannah Melissa og René Bæk byde endnu et barn til verden, når de bliver forældre for anden gang.

Og nu fortæller parret – der tidligere på året blev idømt flere måneders fængslet for vold – at de ikke vil nøjes med to fælles børn.

– Ja, vi skal have flere børn. Jeg vil gerne have så mange, som jeg kan nå, siger René ifølge Realityportalen.dk i en video på Hannah Melissas Facebook-profil, hvor de svarer på spørgsmål fra nysgerrige følgere.

Parret har i forvejen datteren Molly, og så har Hannah Melissa også datteren Cicilya fra et tidligere forhold.

Du kan se billeder af Hannah Melissa i galleriet nederst i denne artikel.

Den unge mor tilbragte for nylig flere måneder bag lås og slå, efter at hun overfaldt en kvinde.

Offeret – Jeanette Kristensen – blev hevet i håret, sparket og slået – og Hannah Melissa og kæresten René Bæk tog endda så voldsomme kvælertag på hende, at hun endte med at have ufrivillig afføring i bukserne.

Voldsorgiet kostede Hannah Melissa fem måneders ubetinget fængsel, mens René Bæk fik fire måneders ubetinget fængsel.

For nylig – mens parret holdt campingferie – fortalte Hannah Melissa, at hun ikke fortryder det voldsomme overfald.

- Jeg har udtalt at jeg ikke fortryder det. Hun fortjente det. Men jeg havde aldrig gjort det, hvis jeg havde vidst hvad mine børn ville gennemgå, skrev den unge mor som kommentar til en anden kommentar fra en Facebook-bruger, der mente, at det er helt forkasteligt, at den unge mor og kæresten fik lov til at afsone dele af dommen med fodlænke.

- Jeg har taget et par måneder inde og det er vist fint, lød svaret fra Hannah Melissa.

Du kan se billeder af Hannah Melissa i galleriet nederst i denne artikel.

Under overfaldet, der fandt sted 18. marts, blev Jeanette Kristensen både sparket, hevet i håret – og der blev også taget så voldsomme kvælertag på hende, at hun endte med at have ufrivillig afføring. Hun endte med at få 99 kroner i erstatning for de bukser, der blev ødelagt under overfaldet.

Se billeder af Hannah Melissa i galleriet herunder:

Hannah Melissa fra De Unge Mødre

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_40.png

Sponsoreret indhold