Nyheder4. januar 2016

'Årgang 0': - Vi er begyndt at drikke alkohol, men…

Emma, Stephanie, Christian og Rachel fra ’Årgang 0’ er fyldt 15 år, men selvom alkoholen så småt er begyndt at finde vej til de unge mennesker, holder de igen med de våde varer

’Årgang 0’-Emmas familie: Derfor stopper vi

Ungdommen er for alvor begyndt at banke på hos Emma, Stephanie, Christian og Rachel.

De fire unge fra de populære ’Årgang 0’-programmer fylder således 15 år, og de er begyndt at feste med deres venner.

Men selvom både Stephanie, Rachel og Christian har drukket alkohol, er de stadig meget påpasselige med, hvor meget de indtager. Det fortæller de tirsdag aften, hvor der er premiere på en ny sæson ’Årgang 0’.

- Jeg kan godt spørge, om jeg vil smage, men det er ikke sådan, at jeg drikker sådan tit overhovedet, siger Stephanie fra Slagelse, mens Christian svarer på, om han nogensinde har været fuld:

- Altså ikke sådan helt vild fuld, siger den unge fyr fra Aarhus.

Rachel har også smagt alkohol, men ligesom sine ’Årgang 0’-kammerater er den sønderjyske apoteker-datter opmærksom på ikke at få for meget.

- Jeg har drukket/fået et glas vin til nogle fester, men jeg har aldrig nogensinde drukket mig fuld, siger Rachel, der i aftenens første afsnit er til elevfest med sin efterskole. Og her er der flere af veninderne, der for alvor tager for sig af de våde varer.

’Årgang 0’-børnenes forældre er bevidste om, at deres unger nu har nået en alder, hvor blandt andet alkohol lokker.

- I holder fingrene fra sprutten. Deal? Jeg ved præcis, hvor meget der er i flaskerne, siger Stephanies far blandt andet, da Stephanie har inviteret tøserne over til fødselsdagsfest.

Også Christians forældre ser helst, at sønnen holder sig fra alkoholen endnu.

- Vores holdning er, at han ikke skal drikke endnu, men du kan jo ikke forhindre unge mennesker i det, siger Christians far i sæsonpremieren.

I denne sæson, der får premiere tirsdag den 5. januar, medvirker Emma og hendes familie ikke. Familien fra Tarm har haft et hårdt år, og har derfor valgt at trække stikket og holde pause fra TV-skærmen.

Du kan se billeder af ’Årgang 0’ gennem tiden i galleriet øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold