Nyheder 11. maj 2015

’Årgang 0’: Emma holder pause fra skærmen

Den vestjyske familie mangler overskud
Af af

’Årgang 0’-Emmas familie: Derfor stopper viNår næste sæson af 'Årgang 0' ruller over skærmen til januar, bliver det uden ét af programmets hovedpersoner. Emma og hendes familie fra Tarm har nemlig valgt at holde pause fra rampelyset og medvirker derfor ikke i næste sæson.

De mangler det nødvendige overskud og har dermed heller ikke lysten til at deltage, fortæller Emmas far, Poul-Erik, til TV 2:

- Det er en beslutning, vi har taget som familie. Vi har simpelthen ikke det nødvendige overskud lige nu. Vi har været med i de 16 år, serien har kørt og er stadig glade for at være en del af 'Årgang 0'-fortællingen, men vi trænger til en pause. Det er ikke et definitivt farvel, og vi regner helt bestemt med at vende tilbage, siger Emmas far, Poul-Erik til TV 2.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-Emma afslører: Sådan var min konfirmation

Familien, der udover Emma og forældrene Lene og Poul-Erik også tæller Emmas to yngre brødre, Simon og Mikkel, har medvirket i det populære TV 2-program helt fra start, og de regner også med at vende stærkt tilbage. Hvornår er dog endnu usikkert.

- Vi håber selvfølgelig, at de vender tilbage på et senere tidspunkt. Både TV 2 og danskerne holder så meget af 'Årgang 0', fordi det er ærligt og autentisk tv, som er blevet en del af vores fælles historie. Emma og hendes familie har givet os så meget af dem selv, og så er det helt forståeligt, at de har behov for en pause, siger TV 2-redaktør Mette Heiberg til TV 2.

I sidste program, som blev sendt i januar, kunne man følge Emma på en af hendes helt store mærkedage: Nemlig hendes konfirmation.

LÆS OGSÅ: Se billederne: 'Årgang 0' vender tilbage

Den vestjyske pige blev konfirmeret i Tarm Kirke 27. april sammen med syv kammerater fra sin nye klasse. Hun fik masser af gode gaver, god mad, og gæsterne hyggede sig gevaldigt.

Dér var kameraerne med, og de op mod 1 mio. faste seere kunne således følge med i Emmas store dag. Nu bliver næste sæson altså uden den smilende pige.

Det er ikke første gang, at en af deltagerne har valgt at holde pause fra det populære program. Sidste år meddelte Rachel og hendes familie i Sønderjylland således, at Rachel gerne ville være væk fra kameraerne et stykke tid. Det blev således besluttet, at kameraerne ikke var med, mens 14-årige Rachel gik på efterskole.

- Hun skal have lov til at have opholdet på skolen for sig selv. Men så laver hun jo andre ting, de kan filme. Men jeg synes, hun skal have lov til at have lidt fred og ro til bare at være Rachel, sagde Rachels mor, Theresia Treschow Kühl, dengang til BT.

Seerne fik dog mulighed for at følge Rachel under lidt af efterskoleopholdet.

Du kan se billeder af Emma og de andre medvirkende (Rachel, Christian og Stephanie) herunder:

Sponsoreret indhold