Nyheder 18. december 2015

’Årgang 0’-Rachel siger farvel til familien

Den berejste pige fra ’Årgang 0’ er endnu engang klar til at begive sig ud på et eventyr, og denne gang går turen til enten Uruguay eller Argentina
Foto: Thomas Laursen

Hun elsker at rejse og 2016 bliver også et eventyrfyldt år for Rachel. Den unge teenager, kendt fra de populære ’Årgang 0’-programmer skal nemlig endnu engang ud og rejse.

Denne gang planlægger hun at tage på udveksling til enten Uruguay eller Argentina, for Rachel elsker nemlig sprog og er meget interesseret i at kaste sig over den sydamerikanske kultur.

- Men jeg kommer selvfølgelig til at savne familien, siger Rachel til BILLED-BLADET.

Rachel var ganske ung, da hun første gang tog på en sprogrejse, og sidste år brugte hun også en del af sin sommerferie på en sprogrejse til Tyskland.

Samme år holdt hun også en pause fra TV-skærmen, mens hun var på Askov Efterskole. Den unge pige ønskede at have et år uden for kameraernes søgelys, hvor hun bare kunne være ’Rachel’ og ikke ’Rachel fra TV’.

Og efterskoleåret har været fantastisk, fortæller Rachel til ugebladet:

- Efterskolen har helt sikkert været en af de største ting, fordi det har været et fantastisk sted med fantastiske mennesker, og det har været en svær afsked, fortalte Rachel til BILLED-BLADET.

I begyndelsen af det nye år blænder TV 2 op for endnu en omgang 'Årgang 0. I det nye program vil Emma fra Tarm dog ikke medvirke. Der bliver dog gensyn med både Rachel, Stephanie og Christian.

(Foto: SE og HØR)

Læs endnu om TV i Danmarks bedste TV-blad.

Sponsoreret indhold