Nyheder21. marts 2018

Vennerne slår hånden af Raket-Madsen

Folk omkring drabstiltalte Peter Madsen ønsker ikke længere at støtte ham.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/raket-madsen1.jpg
 (Foto: Deadlinepress.dk)

Hans drøm har altid været at skyde sig selv ud i rummet i en hjemmebygget raket.

Men siden sin anholdelse den 11. august har Peter Madsen måttet sande, at der er dybt at falde, når man har været en feteret raketkonstruktør.

For hver grufuld afsløring af hans usandheder om omstændighederne omkring Kim Walls død har størstedelen af hans omgangskreds lagt afstand til excentrikeren.

Ved første møde i Københavns Byret i sagen mod Peter Madsen var salen fyldt til randen. Men tre pladser stod tomme. De var afsat til den tiltaltes pårørende.

Det er ellers ikke, fordi raketbyggeren har haft en isoleret tilværelse. Hans livsprojekt var finansieret af støtte fra en forening, hvor en masse mennesker sendte penge til værkstedet på Refshaleøen i København.

Støtteforeningen har siden anholdelsen opløst sig selv.

Mens 47-årige Peter Madsen har siddet varetægtsfængslet, har hans kone meldt, at hun ønsker skilsmisse.

De to havde levet i et åbent ægteskab, og blandt Madsens elskerinder var Deirdre King, som i Kanal 5-dokumentaren ”Ubådssagen – hele historien” fortalte, hvornår hun mistede troen på sin elsker.

– Det er først, da man finder et helt kranie uden noget kraniebrud. Der kan jeg ikke vende ryggen til sandheden mere, siger Deirdre King med henvisning til Peter Madsens tidligere påstand om, at den 30-årige Kim Wall havde mistet livet ved at få en tung luge i hovedet.

Den forklaring har han siden skiftet ud.

Han siger nu, at den svenske journalist døde af at indånde giftige udstødningsgasser fra ubådens motor.

Blod er som bekendt tykkere end vand, og Peter Madsen har faktisk halvbrødre nok til at udfylde de tomme pladser i Københavns Byret.

Peter blev dog adskilt fra brødrene som barn og har kun haft fast kontakt til en af dem siden, storebroderen Benny Langkjær Egesø.

Men allerede da det viste sig, at Peter Madsen havde smidt Kim Walls lig i havet, skubbede det broderen væk.

– Jeg har troet på min bror og kender ham jo ikke som en potentiel morder og løgner. Men at han fortier noget så fatalt som et andet menneskes død, det er jo sygt, sagde Benny Langkjær Egesø til BT og understregede, at den handling ikke kunne tilgives.

Siden da har Peter Madsen indrømmet, at han skar Kim Walls lig i seks dele, før han kastede det i vandet.

Han nægter fortsat, at han har været skyld i hendes død.

Sponsoreret indhold