Raket-Madsen forladt af konen

Raket-Madsen

Raket-Madsen

(Foto: Deadlinepress.dk)

Raket-Madsen, hvis borgerlige navn er Peter Madsen, er blevet forladt af sin kone. Det erfarer BT

Det er flere kilder, der er tæt på sagen, der over for BT bekræfter, at konen har forladt Peter Madsen, 47. Han er tiltalt for at have dræbt den 30-årige journalist Kim Wall ombord på sin ubåd Nautilus. 

BT er bekendt med konens identitet, men hun ønsker at være anonym og lægge sagen bag sig, og kaldes derfor for "S". 

Peter Madsen og S, der arbejder i filmbranchen, blev gift i 2011 på Københavns Rådhus og fik ikke børn sammen. Under retsmøderne afslørede Peter Madsen, at han og hans kone levede i et åbent forhold, og at han blandt andet havde sex med andre kvinder ombord på sin ubåd Nautilus.

BT's kilder ønsker ikke at fortælle, hvornår Peter Madsens kone forlod ham, men hun støttede op om sin mand, da han blev fremstillet i retten den 12 .august 2017. 

Hun havde medbragt et sæt tøj til sin mand og sad på de pladser, der er forbeholdt pårørende til sagen. 

I starten støttede Peter Madsens halvbror Benny Egesø op om Raket-Madsen, ligesom Jens Falkenberg, som byggede Nautilus sammen med Peter Madsen, også mente, at han ikke kunne have myrdet Kim Wall.

Men som sagen langsomt har rullet sig ud, har de begge trukket støtten. Nu er Peter Madsen så også blevet forladt af sin kone. 

Peter Madsen fik forkyndt anklageskriftet i Vestre Fængsel den 16. januar.

Han er tiltalt for at have dræbt og parteret Kim Wall om bord på ubåden UC3 Nautilus i tidsrummet fra klokken 22 torsdag den 10. august 2017 til fredag den 11. august 2017 klokken 10. Han er ligeledes tiltalt for andet seksuelt forhold end samleje af særlig farlig karakter, idet anklagemyndigheden mener at kunne bevise, at han har tilføjet Kim Wall 14 snit- og stikskader i eller omkring hendes kønsdele inden hendes død.

Peter Madsen nægter sig skyldig i drab og anden kønslig omgang end samleje, men har erkendt usømmelig omgang med lig ved at have parteret Kim Walls lig.

Han fastholder, at Kim Wall døde som følge af en ulykke om bord på UC3 Nautilus.

Retssagen mod Peter Madsen begynder den 8. marts ved Københavns Byret, og der er afsat 12 retsdage til behandlingen af sagen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close