Nyheder12. marts 2018

Grænsesøgende sexliv: Raket-Madsens kvinder

Ubådssagens hovedperson havde et udsvævende kærlighedsliv, der nu vækker stor opsigt.
https://imgix.seoghoer.dk/peter-madsen_1.jpg
 (Foto: Deadlinepress.dk)

Når en af danmarkshistoriens mest spektakulære kriminalsager fra denne uge bliver oprullet i Københavns Byret, får Peter Madsen, der er tiltalt for drabet på journalisten Kim Wall, også undersøgt sit kærlighedsliv.

Den entreprenante ubådsbygger levede i et åbent ægteskab med en 13 år yngre kvinde, og flere af hans kvindelige bekendtskaber har siden anholdelsen fortalt om deres forhold til 47-årige Peter Madsen.

En af dem er Deirdre King, som i mandags stod frem på Kanal 5 i dokumentarprogrammerne ”Ubådssagen – hele historien”.

– Når man lærte Peter at kende, blev han enormt tiltrækkende. Jeg oplevede, at andre kvinder også blev utrolig tiltrukket af ham i kraft af hans intellekt og hans energi, siger King, der i en periode har boet sammen med Peter Madsen.

Dengang fik han besøg af elskerinder i deres fælles lejlighed.

Bare to i boblen

I dagene op til den sejltur, hvor 30-årige Kim Wall mistede livet, havde Peter Madsen kontakt til flere kvinder, som han inviterede med ud i sin ubåd, før han den 10. august reagerede på en gammel henvendelse fra den svenske journalist.

En af de kvinder, der fik tilbudt en sejltur, var Deirdre King. De to havde en smskorrespondance, hvor han foreslår, at de to skal ud at sejle den 11. august – altså på den dag, hvor Madsen blev anholdt.

– Jeg ved godt, at det er en fræk date, vi skal på. Og jeg ved, at vi skal være intime sammen på alle mulige forskellige planer. Vi skal tilbringe 12-24 timer sammen, hvor det bare er os to i vores lille boble, hvor det kun er, hvad vi gerne vil, siger Deirdre King i Kanal 5-dokumentaren.

– Senere er jeg begyndt at tænke over, hvad det i virkeligheden kan have betydet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/dorthe-damsgaard.jpg
 Foto: Peter Grosen

Dorthe Damsgaard (Foto: Peter Grosen)

En anden af de kvinder, som Peter Madsen har haft interesse i, er den tidligere stripper og pornomodel Dorthe Damsgaard.

– Han har flere gange inviteret mig ud at sejle i sin ubåd, men jeg takkede nej hver gang. Sidst han spurgte, var, cirka 14 dage før det hele skete, har hun fortalt til BT.

Hun havde kendt raketbyggeren i ni år, og han var som regel meget sød. Men han gjorde også kur til Damsgaard, og en dag gik det ifølge hende over stregen.

– Han skubbede mig ned i sengen. Han lagde sig oven på mig og prøvede at kysse mig. Jeg prøvede at skubbe ham væk, men han holdt mig fast. Da jeg prøvede at sige noget, holdt han mig for munden med håndryggen. Jeg sagde ”Hold op”, men han holdt mig nede og stirrede på mig med et helt andet blik i øjnene. Til sidst rejste han sig op og gik rastløs frem og tilbage i lejligheden, fortæller Dorthe Damsgaard.

Deirdre King fortæller i ”Ubådssagen – hele historien”, at Peter Madsen elskede at overskride grænser – også seksuelt.

Han har da også selv fortalt, at han gerne frekventerede sexklubber.

Stadig den samme

– Peter søgte at skride over grænser, og langt hen ad vejen tror jeg, at han gjorde det, fordi han manglede noget. Om det så var i at bygge raketter eller at gå ind i et darkroom.

Elskerinden troede længe på Madsens uskyld i sagen om Kim Wall. Men da journalistens kranie blev fundet i vandet, og der ikke var tegn på, at hun var blevet ramt i hovedet af en luge, som ellers var Peter Madsens forklaring, mistede Deirdre King tiltroen til ham – og dukkede ikke op til det aftalte besøg i fængslet.

Det fik den drabsmistænkte til at skrive et brev til hende.

”Du skal vide, at jeg elsker dig, og at jeg er nøjagtig den samme Peter, som jeg altid har været”, læser King op i programmet, som kan streames på www.dplay.dk.

Sponsoreret indhold