Nyheder3. februar 2018

Raket-Madsens uhyggelige plan: På kvindejagt

Peter Madsen inviterede flere kvinder om bord på ubåden op til den skæbnesvangre augustnat.
https://imgix.seoghoer.dk/peter-madsen_1.jpg
 (Foto: Deadlinepress.dk)

14 stik i underlivet, et stik i brystet, en torso, et afhugget hoved og afsavede arme og ben.

Sådan blev den svenske journalist Kim Wall fundet lidt efter lidt i Køge Bugt, mens opfinder Peter Madsen har siddet fængslet – sigtet for drabet.

Den 7. oktober kom det frem, at politiet havde fundet kompromitterende videoer på Peter Madsens computer. Videoer af kvinder, som blev tortureret og dræbt.

Videoer, som den tiltalte nægter alt kendskab til, men som anklagemyndigheden mener kan have inspireret Madsen til at begå den voldsomme forbrydelse, han nu er tiltalt for; at planlægge drabet på Kim Wall, mishandle hende og partere hendes lig.

Noget tyder imidlertid på, at det kan have været et tilfælde, at det var Kim Wall, som skulle dø.

SE og HØR er bekendt med flere kvinder, som ikke ønsker at stå frem, men som fik tilbudt en tur i opfinderens ubåd i dagene op til den skæbnesvangre 10. august sidste år.

Da ingen af de andre indbudte damer bed på, genoptog Madsen en flere måneder gammel korrespondance med Kim Wall og tilbød hende det interview, hun havde forespurgt allerede i foråret.

Peter Madsens betingelser var klare:

Interviewet skulle foregå samme aften om bord på ubåden.

Det fortæller Kim Walls kæreste, som ønsker at være anonym, i et interview til TV2.

Kims sidste timer

Til TV2 fortæller han desuden, at han og Kim Wall den 10. august havde inviteret en flok venner til afskedsfest på deres bopæl på Refshaleøen i København, fordi parret nogle dage senere skulle flytte til Beijing.

Samme dag tikkede der ifølge Kim Walls kæreste pludselig en sms fra Peter Madsen ind.

Han tilbød hende et interview den pågældende aften.

Kim var ifølge kæresten i tvivl om, om hun skulle blive eller forlade festen for at lave reportagen fra ubåden.

Efter at have konfereret med kæresten blev parret dog enige om, at hun skulle gribe chancen.

Kim tilbød, at kæresten kunne tage med, men han ville ikke efterlade gæsterne alene tilbage og besluttede sig for at blive hjemme.

I timerne efter kl. 19, hvor ubåden Nautilus lagde fra land, var Kim Wall i kontakt med sin kæreste.

I flere sms-beskeder gav hun udtryk for sin begejstring over at være om bord på ubåden, og intet tydede på, at turen ville tage den tragiske drejning, den gjorde.

Da der pludselig ikke tikkede flere sms’er ind, og Kim endnu ikke var kommet tilbage, blev kæresten bekymret, og kl. 01.43 kontaktede han politiet, og halvanden time senere søværnet.

Der var det desværre for sent.

Boede dør om dør

I interviewet med TV2 kom det frem, at han og Kim Wall siden marts 2017 har boet i et bofællesskab på Refshaleøen blot få hundrede meter fra raketmagerens værksted.

Ifølge BT har Peter Madsen flere gange besøgt et bålsted på fællesarealet foran bofællesskabet.

Men selv om raketbyggeren flere gange har opholdt sig tæt på Kim Walls bopæl, er der ifølge efterforskningsleder fra Københavns Politi Jens Møller ikke noget, der tyder på, at Peter Madsen og Kim Wall har været i kontakt med hinanden ud over de mails og ms’er, hvori de aftalte at lave et interview.

Retssagen mod Peter Madsen begynder den 8. marts.

Han nægter sig skyldig i drab.

Sponsoreret indhold