Nyheder27. marts 2018

Nyt navneskift: Velkommen til Medina igen-igen

Efter dom for narkokørsel hedder Medina igen...Medina
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/medina-27032018.jpg
 Foto: All Over Press

Så kan alle landets Frederikke'r ånde lettet op.

Deres navn er ikke længere besmudset og bliver sat i forbindelse med en dom for narko- og spirituskørsel.

For landets mest berømte 'Frederikke' alias popsilden Medina har igen skiftet navn.

Medina blev fredag ved retten i Helsingør dømt for narko- og spirituskørsel.

Hun blev idømt en bøde på 43.500 kroner og blev frakendt kørekortet i 3,5 år.

Men inden retsmødet i fredags havde Medina skiftet navn til det mere anonyme 'Frederikke Hansen'.

Navneskiftet fandt sted i god tid inden retsmødet - muligvis med det formål, at stjernens tur i retten ville undslippe pressens opmærksomhed.

Men den årvågne presse var selvfølgelig på plads i retten - modsat Medina/Frederikke Hansen, der havde sendt sin advokat.

Og da navneskiftet ikke hjalp popstjernen til anonymitet - sagen blev omtalt allerede to dage før retsmødet - har hun nu igen skiftet navn.

Ikke til noget helt tredje.

Hun hedder nu igen - ifølge et opslag i CPR-registret 'Medina Danielle Oona Valbak'.

Det er langt fra første gang, at popsilden skifter navn. I biografien "Medina har slået sig" fra 2003 bliver det fortalt, hvordan hun af en numerolog blev rådet til at skifte sit navn. Dengang hed hun Andrea Fuentealba Valbak, men navnet stod ifølge numerologen i vejen for "kærlighed, succes og penge".

Dagen efter dommen deltog hun i en venindes bryllup, og søndag stak hun af til Texas, hvor hun nu hygger sig i 30 graders varme.

Om hun aldrig fik nået at ændre navn i sit pas, eller om hun er rejst ind i USA med ufuldkomne rejsedokumenter under navnet 'Frederikke Hansen' er uvist.

Når hun en gang kommer hjem fra USA behøver hun dog ikke bekymre sig om at ændre navn i kørekortet, da det er inddraget i 3,5 år.

Det var i Hornbæk i Nordsjælland, at Medina sad bag rattet i narko- og spirituspåvirket tilstand.

Hun blev stoppet af politiet den 29. juli 2017 klokken 04.45 om morgenen. En blodprøve afslørede efterfølgende, at sangerinden havde både alkohol og kokain i blodet, og en måned senere fik Medina beslaglagt sit kørekort. Promillen var 1,13, hvilket er langt over det tilladte. I retten fredag kom det også frem, at Medina dagen forinden havde været på Langelandsfestivalen, der er kendt som Danmarks familiefestival. Hun forklarede ifølge sin advokat, at hun havde drukket vin på festivalen - i alt to glas. Desuden erkendte Medina, at hun også havde indtaget kokain. Hun forklarede ifølge sin advokat, at hun havde indtaget én bane kokain på Strandpavillionen i Hornbæk sammen med nogle venner. Her havde hun også "indtaget et par drinks", som hendes advokat udtrykte det i retten fredag formiddag. Efter dommen opsagde Folkekirkens Nødhjælp den samarbejdsaftale organisationen havde med Medina. - Medina har haft en særlig rolle i forhold til at engagere de yngre generationer i vores arbejde med flygtninge, og når man skal fungere som rollemodel for unge, så går det ikke at være dømt for at køre bil påvirket af alkohol og stoffer. Derfor er vi ikke i tvivl om, at samarbejdet må slutte, selv om det på mange måder er ærgerligt, skriver Folkekirkens Nødhjælp i en pressemeddelelse.

Medina: - Jeg er flov

Medina selv tyede til sociale medier, da hun gik bodsgang efter dommen. - Som de fleste af jer nok ved, har jeg netop fået en dom for at have kørt bil i påvirket tilstand, skriver sangeren på sin Instagram story. - Jeg angrer dybt og er flov over min handling, og den situation jeg har bragt mig selv og andre mennesker i. Episoden skete sidste sommer, hvor en hård personlig krise førte til, at jeg traf nogle øbenlyst forkerte valg, lyder det fra sangfuglen, der ikke kommer nærmere ind på, hvad den "hårde personlige krise" var. - Der findes ingen undskyldninger for det, jeg har gjort. Men der findes den forklaring, jeg giver jer her. Den vil jeg bruge til at komme videre som et stærkere, klogere og bedre menneske, så godt som jeg kan, fortsætter den angrende stjerne. - Til alle jer jeg har skuffet: I har min uforbeholdne undskyldning. Jeg kan kun ydmygt håbe, at jeg fortsat kan få lov at inspirere jer med de ting, jeg finder vigtige i verden. Tak fordi I tog jer tid til at læse min opdatering, afslutter den 35-årige sanger. Galleri - Medina, billeder af hende gennem tiden:

Medina - Billeder af hende gennem tiden

Sponsoreret indhold