Nyheder23. marts 2018

Medina om coke-dom: Jeg er flov

Medina er blevet dømt for at have kørt bil med kokain og sprut i blodet, og nu undskylder hun over for sine mange fans
https://imgix.seoghoer.dk/media/mednia8fa5b545f0b149e1b0765fe27f900ffa.jpg
 (Foto: All Over)

Her til formiddag modtog 35-årige Medina sin dom for i sommer at have kørt med kokain og sprut i blodet.

Nu tyer "Synd for dig"-sangeren til sin Instagram story for at undskylde over for sine mange fans.

- Som de fleste af jer nok ved, har jeg netop fået en dom for at have kørt bil i påvirket tilstand, skriver sangeren på sin Instagram story.

- Jeg angrer dybt og er flov over min handling, og den situation jeg har bragt mig selv og andre mennesker i. Episoden skete sidste sommer, hvor en hård personlig krise førte til, at jeg traf nogle øbenlyst forkerte valg, lyder det fra sangfuglen, der ikke kommer nærmere ind på, hvad den "hårde personlige krise" var.

- Der findes ingen udnskyldninger for det, jeg har gjort. Med der findes den forklaring, jeg giver jer her. Den vil jeg bruge til at komme videre som et stærkere, klogere og bedre menneske, så godt som jeg kan, fortsætter den angrende stjerne.

- Til alle jer jeg har skuffet: I har min uforbeholdne undskyldning. Jeg kan kun ydmygt håbe, at jeg fortsat kan få lov at inspirere jer med de ting, jeg finder vigtige i verden. Tak fordi I tog jer tid til at læse min opdatering, afslutter sangeren.

Medina kørte med alkohol og kokain i blodet.

Det står nu klart, efter den 35-årige sangerindes advokat fredag mødte op retten i Helsingør for at modtage dom i sagen.

Selv valgte popsangerinden at blive væk fra retten, hvor hun fredag omkring klokken 11 modtog en dom på tre et halvt års frakendelse af kørekortet samt en bøde på 43.500 kroner for at have kørt i sin sorte Land Rover med både alkohol og kokain i blodet.

Medina erklærede sig skyldig i anklagerne, fortalte sangerindens advokat Sten Balslev - der var mødt op i retten i stedet for Medina - fredag formiddag.

Medina, der nu kalder sig Frederikke Hansen, kørte kokain-kørsel den 29. juli 2017 og blev stoppet af politiet klokken 4:45.

En blodprøve afslørede efterfølgende, at sangerinden havde både alkohol og kokain i blodet, og en måned senere fik Medina beslaglagt sit kørekort.

I dag i retten kom det så frem, hvad den præcise alkoholpromille var, ligesom Medina også fortalte, hvor meget kokain hun havde indtaget, før at hun blev standset af en patruljevogn ved en rutinemæssig kontrol.

Promillen var 1,13, hvilket er langt over det tilladte.

https://imgix.seoghoer.dk/sh-26578.jpg
 (Foto: All Over Press)

Medina blev standset i sin sorte Land Rover. Foto: All Over Press

I retten kom det også frem, at Medina dagen forinden havde været på Langelandsfestivalen, der er kendt som Danmarks familiefestival. Hun forklarede ifølge sin advokat, at hun havde drukket vin på festivalen - i alt to glas.

Desuden erkendte Medina, at hun også havde indtaget kokain. Hun forklarede ifølge sin advokat, at hun havde indtaget én bane kokain på Strandpavillionen i Hornbæk sammen med nogle venner. Her havde hun også "indtaget et par drinks", som hendes advokat udtrykte det i retten fredag formiddag.

Medina ændrede formentlig sit navn til Frederikke for at undgå opmærksomhed omkring sagen. Men i denne uge kunne SE og HØR afsløre, at ”Kun for mig”-sangerinden stod til at miste både kørekort og få en klækkelig bøde.

Dommen får formentlig også konsekvenser for hendes arbejde med Nødhjælp.

Senere i dag kommer organisationen med en pressemeddelelse, hvor de vil afsløre, om sagen får konsekvenser for samarbejdet. Medina har tidligere været på tre ture med nødhjælpsorganisation til blandt andet Kenya og Syrien.

SE og HØR har gentagne gange rettet henvendelse til Medinas manager, Thomas Børresen, men han er ikke vendt tilbage.

Sponsoreret indhold