Nyheder23. marts 2018

Medina har fået sin dom i retten: - Så meget coke tog jeg

Den 35-årige sangerinde Medina har netop modtaget sin dom i en sag, hvor hun sidste år blev standset af politiet med alkohol og kokain i blodet. SE og HØR var med i retten.
https://imgix.seoghoer.dk/medina_2.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Medina kørte med alkohol og kokain i blodet.

Det står nu klart, efter den 35-årige sangerindes advokat fredag mødte op retten i Helsingør for at modtage dom i sagen.

Selv valgte popsangerinden at blive væk fra retten, hvor hun fik fredag omkring klokken 11 modtog en dom på tre et halvt års frakendelse af kørekortet samt en bøde på 43.500 kroner for at have kørt i sin sorte Landrover med både alkohol og kokain i blodet.

Medina erklærede sig skyldig i anklagerne, fortalte sangerindens advokat Sten Balslev - der var mødt op i retten i stedet for Medina - fredag formiddag.

Medina, der nu kalder sig Frederikke Hansen, kørte kokain-kørsel den 29. juli 2017 og blev stoppet af politiet klokken 4:45.

En blodprøve afslørede efterfølgende, at sangerinden havde både alkohol og kokain i blodet, og en måned senere fik Medina beslaglagt sit kørekort.

I dag i retten kom det så frem, hvad den præcise alkoholpromille var, ligesom Medina også fortalte, hvor meget kokain hun havde indtaget, før at hun blev standset af en patruljevogn ved en rutinemæssig kontrol.

Promillen var 1,13, hvilket er langt over det tilladte.

https://imgix.seoghoer.dk/sh-26578.jpg
 (Foto: All Over Press)

Medina blev standset i sin sorte Landover. Foto: All Over Press

I retten kom det også frem, at Medina dagen forinden havde været på Langelandsfestivalen, der er kendt som Danmarks familiefestival. Hun forklarede ifølge sin advokat, at hun havde drukket vin på festivalen - i alt to glas.

Desuden erkendte Medina, at hun også havde indtaget kokain. Hun forklarede ifølge sin advokat, at hun havde indtaget én bane kokain på Strandpavillionen i Hornbæk sammen med nogle venner. Her havde hun også "indtaget et par drinks", som hendes advokat udtrykte det i retten fredag formiddag.

Medina ændrede formentlig sit navn til Frederikke for at undgå opmærksomhed omkring sagen. Men i denne uge kunne SE og HØR afsløre, at ”Kun for mig”-sangerinden stod til at miste både kørekort og få en klækkelig bøde.

Dommen får formentlig også konsekvenser for hendes arbejde med Nødhjælp.

Senere i dag kommer organisationen med en pressemeddelelse, hvor de vil afsløre, om sagen får konsekvenser for samarbejdet. Medina har tidligere været på tre ture med nødhjælpsorganisation til blandt andet Kenya og Syrien.

SE og HØR har gentagne gange rettet henvendelse til Medinas manager, Thomas Børresen, men han er ikke vendt tilbage.

Sponsoreret indhold