Nyheder25. marts 2018

Snebolden afslører Medina: Smiler efter coke-dom

Medina var til bryllup efter kokain-dommen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/med.jpg
 Foto: Tivoli)

Hun smilede stort, da hun lørdag deltog i sin veninde Brigittas bryllup – 24 timer efter hun fik sin narkodom.

Det afslørede Peter ”Snebolden” Falktoft ved at tweete et billede af bruden. Ude til højre i billedet står Medina på allerførste række.

Det er ikke til at ane, at en dommer et døgn tidligere straffede den 35-årige popdronning for at have kørt bil i narkopåvirket tilstand. Hun måtte af med 43.500 kroner. Og så må hun ikke køre bil i tre et halvt år. Desuden blev Medina fyret af Folkekirkens Nødhjælp, hvor hun ellers lavede projektrejser til verdens brændpunkter.

- Når man skal fungere som rollemodel for unge, så går det ikke at være dømt for at køre bil påvirket af alkohol og stoffer, sagde kampagnechef Mulle Juul Korsholm.

Medinas promille var 1.13, da hun blev standset i en rutinekontrol i sommer. En blodprøvede afslørede desuden, at hun havde taget kokain.

Det indrømmede hun også i retten via sin forsvarer.

Efter dommen udtalte Medina sig på sine sociale medier.

- Som de fleste af jer nok ved, har jeg netop fået en dom for at have kørt bil i påvirket tilstand. Jeg angrer dybt og er flov over min handling, og den situation jeg har bragt mig selv og andre mennesker i. Episoden skete sidste sommer, hvor en hård personlig krise førte tíl, at jeg traf nogle åbenlyst forkerte valg.

Der findes ingen undskyldninger for det, jeg har gjort. Men der findes dén forklaring, jeg giver jer her. Den vil jeg bruge til at komme videre som et stærkere, klogere og bedre menneske, så godt som jeg kan.

Til alle jer jeg har skuffet: I har min uforbeholdne undskyldning. Jeg kan kun ydmygt håbe, at jeg fortsat kan få lov at inspirere jer med de ting, jeg finder vigtige i verden. Tak fordi I tog jer tid til at læse min opdatering, skrev Medina.

Sponsoreret indhold