Medina efter coke-dom: Flygter til USA

I juli 2017 kørte Medina bil, mens hun var påvirket af både kokain og alkohol. Hendes alkoholpromille var 1,13. i fredags erkendte hun sig skyldig gennem sin advokat ved retten i Helsingør. 
Nu er Medina så på vej til Texas, der er kendt for mottoet \

I juli 2017 kørte Medina bil, mens hun var påvirket af både kokain og alkohol. Hendes alkoholpromille var 1,13. i fredags erkendte hun sig skyldig gennem sin advokat ved retten i Helsingør.
Nu er Medina så på vej til Texas, der er kendt for mottoet "Don't mess with Texas".

(Foto: All Over)

Medina har haft en travl weekend, efter hun fredag modtog sin dom for narkokørsel.

Hun mødte ikke selv op i retten i Helsingør i fredags, men sendte i stedet en uforbeholden undskyldning til sine fans.

Så tog hun til bryllupsfest hos en veninde lørdag, og søndag meddelte hun fra London på Instagram, at hun var på vej til USA – nærmere betegnet Texas, som amerikanerne ynder at kalde ”the lone star state”.

Om pop-dronningen Medina skal på ferie eller arbejde melder historien ikke noget om, men uanset hvad må det være yderst tiltrængt, at hun kommer væk fra Danmark.

Hele weekenden har historien om hendes narkokørsel fyldt alt i mediebilledet i Danmark.

- Som de fleste af jer nok ved, har jeg netop fået en dom for at have kørt bil i påvirket tilstand. Jeg angrer dybt og er flov over min handling, og den situation jeg har bragt mig selv og andre mennesker i. Episoden skete sidste sommer, hvor en hård personlig krise førte tíl, at jeg traf nogle åbenlyst forkerte valg. Der findes ingen undskyldninger for det, jeg har gjort. Men der findes dén forklaring, jeg giver jer her. Den vil jeg bruge til at komme videre som et stærkere, klogere og bedre menneske, så godt som jeg kan. Til alle jer jeg har skuffet: I har min uforbeholdne undskyldning. Jeg kan kun ydmygt håbe, at jeg fortsat kan få lov at inspirere jer med de ting, jeg finder vigtige i verden. Tak fordi I tog jer tid til at læse min opdatering, skrev Medina fredag.

En dommer gav Medina 3.5 års frakendelse af kørekortet, 43.500 kroner i bøde, efter hun tilstod, at hun havde både drukket og sniffet coke, inden hun satte sig ud i Landrover i juli 2017.

Hun blev stoppet i en rutinekontrol af politiet og promillen blev målt til 1.13.

Se billeder af Medina gennem tiden i galleriet herunder:

Medina - Billeder af hende gennem tiden

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close