Nyheder25. oktober 2016

Michael fandt kærligheden: Sådan går det landmanden fra Langeland i dag

Michael fra Langeland ledte med lys og lygte efter den eneste ene i denne sæson af ”Landmand søger kærlighed”. Og i aftenens sidste afsnit afslørede landmanden fra Langeland så, at han var blevet smaskforelsket. Men hvordan går det mon i dag hos ”Landmand søger kærlighed”-fyren?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/michael_fra_landmand_soeger_kaerlighed.jpg
 Foto: TV 2

Landmanden Michael blev forelsket op over begge ører, og han var bestemt ikke i tvivl om, at det var Vibeke, han ville på romantisk tur med i TV 2-serien ”Landmand søger kærlighed”.

Faktisk havde den stille landmand fra Langeland aldrig været så forelsket før.

Og forelsket er han stadig – for Vibeke og Michael er stadig smaskforelskede sammen.

... Og flyttet sammen er de også.

Det fortæller en glad Michael til SE og HØR:

- Vi har stille og roligt fået tingene på plads og indrettet det, så det passer os begge to. Vi har bestemt vænnet os til at bo sammen, for vi har boet sammen siden 18. juli, siger Michael til SE og HØR og tilføjer, at de indtil videre mest har brugt tiden på hinanden.

- Vi hygger og laver nogle ting derhjemme sammen. Vi har også lavet lidt om i huset, og så har hendes forældre lige været på besøg. Ellers har vi bare brugt tiden på at se nogle ting på øen. Det er ikke blevet til det vilde endnu, fortæller Michael.

Selv om der var flere interesserede piger med i ”Landmand søger kærlighed”-programmet, var Michael ret hurtig sikker på, hvem der var godt i gang med at feje benene væk under ham.

- Jeg vil sige, at Vibs (Vibeke, red.) var den pige, der ramte mig meget hurtig. Allerede på speeddatingen syntes jeg, at hun gav et godt indtryk, og med tiden blev det bare mere og mere. Da hun så flyttede ind med de andre piger i programmet, var jeg ret sikker på, at det var hende, jeg ville vælge, siger Michael og nævner, hvad der blandt andet gør Vibs til en fantastisk kvinde:

- Jeg kan godt lide, at hun er en pige, man kan regne med, og at hun er en pige, der står ved, hvad hun siger. Og så er hun selvstændig, og hun ved, hvordan tingene skal være. Og hun er rolig og har tålmodighed, for eksempel når vi har skullet indrette vores hjem.

Michael har dog ikke kun fået fornøjelsen af Vibs på sin kvægfarm på Langeland. Han er også blevet papfar til Vibekes yngste barn, en lille dreng på tre år. Vibs' to andre børn – to ældre piger på 13 og 17 – bor til daglig hos deres far.

https://imgix.seoghoer.dk/landmanden_michael.jpg
 (Foto: TV 2)

- Før sagde jeg ikke meget. Jeg var bange for at sige noget, for tænk, hvis jeg blev gjort til grin. Sådan er det ikke mere. Nu er jeg mere snaksalig, fortæller en glad og forelsket Michael. Foto: TV 2

- Han er alletiders dreng. Det er helt svært at beskrive, jeg er jo bare blevet helt utrolig glad for ham. Nu har jeg pludselig fået en dreng, som jeg kan lave nogle ting sammen med. Det er noget, jeg aldrig har haft og kun har kunnet drømme om, fortæller Michael til SE og HØR og tilføjer, at hans papsøn har krudt i numsen og elsker livet på gården.

- Han er en dreng, der gerne vil være ude hele tiden, så det er fantastisk. Han er meget med mig ude i stalden og fodre og hjælpe til. Han er bestemt ikke bange for dyrene. Han klør bare på. Og så er han velopdragen, selv om han er en knejt med krudt i røven, siger Michael.

Med tiden håber og satser det forelskede landmandspar på at udvide familien med endnu et familiemedlem.

- Vi har snakket om selv at udvide familien. Det er planen, at vi skal have børn sammen på et tidspunkt. Vi er dog ikke nået så langt med det endnu. Det kommer, når det kommer, fortæller Michael.

Indtil videre nyder han bare, at han har fundet den helt store kærlighed.

- Jeg er blevet mere glad, jeg glæder mig meget mere til at komme hjem nu. Jeg har faktisk helt travlt med at komme hjem. Der er langt om længe kommet liv i hjemmet, lyder det glad fra Michael.

Se billeder fra programmet herunder:

Landmand søger kærlighed 2016 - billeder fra programmet

Sponsoreret indhold