Nyheder23. september 2016

"Landmand søger kærlighed"-Daniel skal giftes

Sidste år forsøgte han med lys og lygte at finde kvinden i sit liv i TV 2-programmet ”Landmand søger kærlighed”. Det lykkedes desværre ikke, men nu har Daniel fundet kvinden i sit liv – og snart ringer kirkeklokkerne
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/landmand.jpg
 Foto: TV 2

Sidste år forsøgte generte Daniel at finde kærligheden. Han medvirkede i TV 2-programmet ”Landmand søger kærlighed”, hvor han blandt andet endte med at tage på romantisk weekend med 21-årige Simone.

Desværre ebbede forholdet ud, og Daniel endte ikke med at finde kærligheden i det populære TV 2-program.

Men nu er der dog dejligt nyt hos 29-årige Daniel.

Han har nemlig fundet kvinden i sit liv – og om kort tid ringer kirkeklokkerne for parret. Daniel skal nemlig giftes med sin rumænske kæreste Diana, som han mødte kort tid efter, at optagelserne til programmet sluttede.

Det fortæller det kommende brudepar i ”Landmand søger kærlighed – ekstra”, skriver BT.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/landmand.jpg
 Foto: TV 2

Daniel har langt om længe fundet kvinden i sit liv. Foto: TV 2

Den kommende hustru er ikke i tvivl om, hvad hun faldt for ved den generte landmand fra Otterup:

- Jeg blev forelsket i Daniel, fordi han var utrolig ærlig. Han er ikke så god til at lyve, og han er enormt sød. Han er sådan en mand, enhver kvinde drømmer om, siger Diana ifølge BT i programmet ”Landmand søger kærlighed – ekstra”, der vises på TV 2 Play.

Parret har dog ikke endnu besluttet, hvornår de skal giftes. Men de ved allerede nu, at det skal være et lille bryllup med fest for den nærmeste familie.

Også i år forsøger en række kærlighedshungrende landmand at finde kvinden i deres liv i en ny omgang ”Landmand søger kærlighed”. Her følger vi Claus, Jens, Dennis, Michael og Ruud i deres jagt efter kærligheden.

Programmet vises hver tirsdag klokken 20.

Herunder kan du se billeder fra dette års program:

Sponsoreret indhold