Nyheder12. oktober 2016

Carina blev droppet i ”Landmand søger kærlighed”: - Jeg græd i to dage

Det tog hårdt på Carina, at Ruud i tirsdagens afsnit af ”Landmand søger kærlighed” valgte hende fra. Hun var nemlig blevet ret glad for den unge landmand
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/karina_i_taarer.jpg
 (Foto: TV 2)

Der blev grædt både søde og salte tårer i tirsdagens afsnit af ”Landmand søger kærlighed”.

Ruud skulle vælge, hvilken pige han ville på romantisk tur med. Og selv om han havde haft nogle sjove dage med både Carina og Emma, var han ikke i tvivl om, at det var Emma, han ville have med.

Carina blev tydeligvis skuffet og ked af, at Ruud valgte hende fra. Tårerne kunne hun ikke holde tilbage, for hun var gået hen og blevet ret så glad for den unge landmand.

Det fortæller hun efterfølgende til TV 2.

- Da jeg blev valgt fra, græd jeg i to dage, fortæller Carina til TV 2 og uddyber:

- Det var på grund af hele oplevelsen, men selvfølgelig også fordi jeg blev valgt fra. Følelsen af at ’have tabt’, fortæller hun videre.

Selv om det havde været nogle hyggelige dage på Ruuds gård, havde Carina alligevel på fornemmelse, at den unge landmand ville vælge Emma. Men derfor var det stadig et nervepirrende øjeblik, fortæller Carina til TV 2:

- Jeg sad med kæmpe hjertebanken og kunne nærmest ikke kigge på ham, fordi jeg var så nervøs for, hvad han ville sige. Men jeg var også nervøs for, hvordan jeg ville reagere, for det hele var jo på fjernsyn, så det skulle jo være rigtigt første gang, siger Carina.

Selv om Carina ikke fandt kærligheden hos Ruud, er der alligevel kommet amoriner til takket være programmet.

For i ”Landmand søger kærlighed ekstra” fortalte Carina værten Lene Beier, at hun stadig var single – og det fik flere interesserede fyre til at sende en besked til Carina på Facebook.

En af dem er Carina begyndt at se.

- Han er helt vildt sød og arbejder som landmand, fortæller hun til TV 2.

Du kan se billeder af landmanden Ruud i galleriet herunder:

Ruud - Landmand søger kærlighed 2016

Sponsoreret indhold