Nyheder20. september 2016

Line fra ”Landmand søger kærlighed”: Derfor forlod jeg Claus

I aftenens afsnit af ”Landmand søger kærlighed” smed Line noget af en bombe, da hun meddelte, at hun trak sig og derfor forlod landmanden Claus. Line forlod programmet dagen efter, at de andre piger havde leget kysseleg med Claus, men det var ikke årsagen til, at Line trak stikket
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/168647.jpg
 Foto: TV 2

I aftenens afsnit af ”Landmand søger kærlighed” stod landmanden Claus overfor et vanskeligt valg: Efter nogle hyggelige dage med sine tre piger Line, Gitte og Marianne skulle han nu beslutte, hvilke to piger han ville fortsætte med at se – og vælge hvilken pige han ville sende hjem.

Men Claus nåede aldrig at sende en pige hjem – for kort før den 44-årige Skive-landmand skulle tage den vanskelige beslutning, smed Line lidt en bombe og bekendtgjorde, at hun trak stikket og ikke ville deltage længere.

I aftenens afsnit fortalte Line, at hun manglede den berømte ”kemi”. Til SE og HØR uddyber hun nu:

- Jeg synes, at Claus er rigtig sød. Han er et rart menneske. Han er meget, meget ordentlig, men der var ikke den kemi, som der nu skal være, når man har lyst til at finde en kæreste. Og så var det jo en konkurrence, så jeg vidste jo, at de to andre piger gerne ville.

- Derfor følte jeg ikke, at det var i orden, at jeg blev ved med at optage en ”plads”, når jeg nu ikke var der på de rigtige præmisser, fortæller Line til SE og HØR.

Beslutningen kom dagen efter, at der var opstået en ”løssluppen” stemning på gården.

Her var pigerne og Claus faldet i både øl, vin og shots, og aftenen endte med, at Claus kyssede to af pigerne. Line havde dog ikke lyst til at kysse Claus, for hun vidste allerede der, at hun ville forlade gården næste dag.

- Aftenen havde intet med min beslutning at gøre. Jeg har gået og bimlet med det i nogle dage. Jeg kunne mærke, at min følelse ikke blev bedre, og så vidste jeg, at jeg måtte tage hjem, fortæller Line og tilføjer, hvorfor hun alligevel endte med at fortælle Claus, at hun formentlig ville fortryde sin beslutning, når hun kørte væk fra gården:

- Vi har fået nogle helt unikke oplevelser sammen. Vi er blevet smidt rundt til en masse, og vi er blevet udfordret på så mange måder. De mennesker har jeg fået nogle særlige bånd til. Vi har haft det så sjovt og så rart, så jeg vidste bare, at når jeg kørte hjem, ville det blive meget tomt. Så det var ikke fordi, jeg ville fortryde beslutningen om at forlade Claus. Men det var det med, at jeg skulle hjem, og jeg ville så gerne have haft flere oplevelser sammen med dem, siger Line, der altså ikke endte med at finde landmanden i sit liv.

Men kærligheden har dog alligevel fundet vej til hende, afslører hun overfor SE og HØR:

- Jeg har fået en rigtig, rigtig sød kæreste, så det er bare dejligt. Vi mødtes gennem fælles bekendte. Det har været lidt sjovt at skulle date en ny, mens man er tonet frem på TV, men han har heldigvis taget det pænt, lyder det grinende fra Line.

Du kan se billeder af Claus fra programmet i galleriet herunder:

Claus fra Landmand søger kærlighed

Sponsoreret indhold