Nyheder31. august 2016

"Landmand søger kærlighed"-Claus: Kysset var en fejl

I tirsdagens afsnit havde landmanden Claus lovet et kys til pigerne, hvis det lykkedes dem at klatre helt til tops i en 16 meter højt klatretårn. Én pige nåede i mål og fik et kys, men kysset var egentlig en fejl, fortæller landmanden nu
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kysset_front.jpg
 Foto: TV 2

Landmanden Claus havde i tirsdagens afsnit af ”Landmand søger kærlighed” fundet på en actionfyldt date med sine piger.

Den 44-årige landmand havde således taget pigerne med på klatretur – og han udloddede et kys til den eller de piger, der havde held til at klatre hele vejen op af det 16 meter høje klatretårn.

De fleste piger måtte give op undervejs, men én af pigerne – Pia – nåede helt til tops. Og så kvitterede Claus naturligvis med et kys.

Men kysset var måske lidt en fejl, fortæller den 44-årige landmand nu til BILLED-BLADET:

- Kysset var også en fejl, for jeg havde sådan set lovet mine døtre, at jeg ikke ville kysse på TV, erkender Claus over for BILLED-BLADET.

Heldigvis tog hans døtre, tvillingerne Mette og Stine på 11 år, det hele meget pænt.

https://imgix.seoghoer.dk/kysset_i_landmand_soeger_kaerlighed.jpg
 (Foto: TV 2)

Det var egentlig ikke meningen, at Claus ville kysse på TV. Men tirsdag skete det dog, efter at hans date Pia havde klatret hele vejen op i et klatretårn

Claus, der bor på sin gård i Skive, har været single i tre år, efter at han blev skilt fra sin kone gennem 17 år.

– Jeg blev skilt for tre år siden. Så er det nok ret naturligt at søge efter de programmer, hvor det drejer sig om dating. Jeg havde set de tidligere sæsoner af ”Landmand søger kærlighed”, og så søgte de nye landmænd. Og det kunne jeg godt tænke mig at prøve, har Claus tidligere fortalt til SE og HØR.

Han har dog ikke bare siddet hjemme i sofaen og ventet på, at en pige kom og bankede på døren.

– Jeg har prøvet netdating uden resultat. Ingen dates. Jeg er nok ikke så fotogen, ha-ha. Jeg har nok haft lidt svært ved at sælge mig selv. Jeg gider ikke stille et glansbillede op. De skal kunne lide mig, uanset om jeg bor på et slot eller i en jordhule. Og så er jeg også kræsen. Det er jeg blevet, siden jeg blev skilt. Hun skal se pæn ud, men det er ikke det primære. Det skal føles 100 procent rigtigt, ellers gider jeg ikke. Jeg kan selv vaske mit tøj og gøre rent, så det er ikke det, jeg leder efter, fortalte Claus for nylig til SE og HØR.

Sponsoreret indhold