Nyheder22. november 2017

Forfatter bag bog om Raket-Madsen: Jeg vidste, der ville ske noget vildt

Under sine mange møder med raketbyggeren fornemmede journalist Thomas Djursing, at der ville ske noget vildt med Raket-Madsen.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ritzau_9565190.jpg
 (Foto: Polfoto)

Lang tid før Peter Madsen kom på alverdens forsider for at have indrømmet, at han har parteret liget af Kim Wall på den ubåd, han selv har bygget, fulgte journalist Thomas Djursing igennem sit arbejde på fagbladet Ingeniøren den karismatiske opfinder tæt.

Efterhånden opdagede han en mand, der havde en ganske særlig tilgang til tilværelsen, og besluttede sig derfor til at skrive bogen ”Raket-Madsen” om energibomben, der byggede både ubåde og raketter.

– Jeg så det som en investering – hvis han en dag skød sig ud i rummet, ville det være den vildeste bog. Jeg vidste, at der ville ske noget vildt med Madsen, fortæller Thomas Djursing til SE og HØR og fortsætter:

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/thomas-djursing-raket-madsen.jpg
 (Foto: Peter Grosen)

Thomas Djursing skrev bogen "Raket-Madsen". Foto: Peter Grosen

- Det jokede vi med begge to: ”En dag bliver det vildt!”. Hans anke mod bogen var hele tiden, at den kom for tidligt, og at den manglede en afslutning. Det er lidt mærkeligt i dag, for nu er der nok en afslutning, siger han.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/peter-madsen_0.jpg
 Foto: Deadlinepress.dk)

Den 10. august sejlede Kim Wall og Peter Madsen ud fra København i ubåden Nautilus. Dagen efter blev Madsen fundet alene i Køge Bugt. (Foto: Deadlinepress.dk)

Bogen udkom oprindeligt i 2014 og var ikke længere til at finde i butikkerne, da den 46-årige hovedperson pludselig blev sommerens varmeste samtaleemne i 2017. Derfor er den nu blevet genudgivet.

– Folk, der har været tæt på Kim Wall, har været i kontakt med mig og vil gerne have bogen også. Der er et stort ønske om at læse om manden, før det her sker.

Sponsoreret indhold