Nyheder2. juli 2018

Mascha Vangs fem-årige datter får filmdebut

Hollie Nolia, Mascha Vangs fem-årige datter, har scoret sin første filmrolle
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20160428-hollie_nolia_og_mascha-tsl-0004_1.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Hvis du skal i biografen og se animationsfilmen "Hotel Transylvania 3", som har premiere den 12. juli, skal du spidse ører: Mascha Vangs datter, fem-årige Hollie Nolia, lægger nemlig stemme til en af karaktererne.

Blogger-datteren får således sin filmdebut, og det er en meget stolt mor, der fortæller om oplevelsen på sin blog.

- 5 år og debut som stemme på en animationsfilm, det er da vist ikke for tidligt, hva'?, starter bloggeren med at spørge under overskriften "Hollie Nolia i debut: Stemme til animationsfilmen Hotel Transylvania 3".

Vang fortæller, at hun tidligere har lagt stemme til nogle tegnefilm, og Hollie Nolias far, racerkøreren Nicolas Kiesa, har også lagt stemme til et par "Cars"-film.

- Da jeg så en dag skulle spørge hende fra UIP (United International Pictures), om hun ville være stemme i Hotel Transylvania 3, blev hun ellevild. Mor her har også en bette rolle, så det kunne jo være en meget sjov oplevelse sammen, skriver Mascha Vang på sin blog.

Artiklen fortsætter under billedet.

I juni måned kom det frem, at Mascha Vang skovler penge ind.

Den tidligere kosmetologs holdingselskab, der bærer hendes navn, havde ved udgangen af 2017 en formue på knap 5,2 millioner kr.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/mascha_vang_og_hollie_nolia_2.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Forretningskvinden blev mor til Hollie Nolia, da hun dannede par med racerkøreren Nicolas Kiesa. (Foto: Dan Mariegaard)

Det skyldes dels, at Mascha Vang de senere år har tjent rigtig mange penge på sit blog-univers, dels at en stor del af indtjeningen får lov at blive stående i selskabet.

I 2017 hævede 38-årige Mascha et udbytte på to millioner kr. i anpartsselskabet Mascha Vang, som er et datterselskab til Mascha Vang Holding.

Det første selskab, Mascha Vang ApS, tjener pengene, og holdingselskabet fungerer som sparegris. Indtjeningen i Mascha Vang ApS var i 2017 på næsten tre millioner kr.

Der blev udbetalt løn på trekvart million kroner til firmaets to ansatte – hvoraf Mascha formentlig er den ene.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/mascha_vang_og_hollie_nolia.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Mascha Vang solgte i slutningen af 2017 Blogly.dk for at få mere tid med datteren Hollie Nolia på fem år. (Foto: Thomas Laursen)

Mascha Vang valgte i slutningen af 2017 at sælge bloguniverset Blogly.dk til konkurrenten Bloggers Delight, men hun skriver fortsat på Blogly.dk – blandt andet om sit liv med kæresten Troels og datteren Hollie Nolia på fem år.

Sponsoreret indhold