Jagerpilot og far til to: Her er Mascha Vangs nye kæreste

Foto: Aller Media

En 42-årig jagerpilot har smeltet Mascha Vangs hjerte.

På sin blog fortæller den 38-årige blogger, at hendes nye kæreste hedder Troels, og at han altså til daglig sidder i lynhurtige jagerfly.

- Han hedder Troels, er 42 år og far til to søde børn som han bor sammen med i Kolding. Han er i mine øjne lidt en superhelt, når han til daglig passer på Danmark oppe i luftrummet, eller er på mission for en bedre verden. Jep, grøn flyverdragt… Need to say no more… Det bliver bare ikke meget sejere, skriver Mascha Vang i sit blogindlæg og tilføjer:

- Aller vigtigst, så giver han mig enorme sommerfugle i maven, får mig til at grine, føle mig tryg og glad på en helt fjollet måde. Og vigtigt, vigtigt… Han er virkelig god til at lave mad!

Mascha Vang havde håbet, at hun kunne holde sin nye kærlighed hemmelig, men rygterne om at hun havde fået en kæreste, var begyndt at svirre.

For nylig skrev ugebladet Tæt På, at Mascha Vang og politikeren Anders Samuelsen havde kysset.

- Jeg er altså ikke kærester med hverken en popmusiker, bokser, rigmand eller minister. Det betyder ikke, at jeg ikke har nogen kæreste, det har jeg, men han flyver F16 og er jagerpilot, skriver Macha Vang på sin blog.

Mascha Vang har tidligere dannet par med Andreas Bo.

Hun har også været kæreste med politikeren Rasmus Jarlov. De brød med hinanden i sommeren 2017, hvor Rasmus Jarlov afslørede bruddet på sin Facebook-side - og det faldt ikke i god jord hos Mascha Vang. Efterfølgende gav hun hvert fald sin ærlige mening på bloggen:

-  Så prøvede man også det. At sidde midt i et selskab på en restaurant og læse i pressen at man er blevet single. Ja, altså mig. Jeg er egentlig stadig så paf, at jeg ikke ved hvordan jeg skal reagere. Det blev ikke til den korte status vi havde aftalt for mindst mulig omtale, eller tidspunktet her for, skrev Mascha Vang i sit blogindlæg. 

Sammen med racekøreren Nicolas Kiesa har Mascha Vang datteren Hollie Nolia fra 2012.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close