Nyheder27. marts 2018

Mascha Vang: - Jeg frygter, min datter er syg

Lille Hollie Nolia er (med stor sandsynlighed) sengeliggende lige før en drømmerejse med sin mor Mascha Vang
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20160428-hollie_nolia_og_mascha-tsl-0004_1.jpg
 Foto: Thomas Laursen

5-årige Hollie Nolia, som Mascha Vang har sammen med den tidligere racerkører Nicolas Kiesa, er syg.

Det frygter Mascha Vang i hvert fald, efter at den lille pige i sidste uge legede med Benjamin (Kiesas nye kærestes dreng), som er ramt af børnesygdommen skoldkopper.

- Åhhh nej, altså!!! Da Hollie Nolia kom hjem til far i fredags, fik Benjamin (fars kærestes dreng) pludselig skoldkopper, og det har vi ikke haft endnu, skriver Mascha selv på sin blog.

Den meget smitsomme sygdom kommer ekstra ubelejligt for mor og datter, for Mascha har arrangeret en tur til Disneyland Paris i begyndelsen af april.

- Faktisk ville jeg ha’ haft hende vaccineret, fordi jeg var bange for det ville komme ubelejligt og ødelægge en rejse, og nu ser det netop ud til det kommer til at ske. Øv!

- Det ér for sent at vaccinere nu, ik? Hun blev højest sandsynlig smittet fredag, dvs. der går omkring 2 uger før det bryder ud. d. 7. – 8. April skal vi på en ret sej tur til Disneyland Paris, som har inviteret Hollie Nolia på en særlig weekend med Disneyprinsesser og ophold på det fantastiske 5 stjernede Disneyhotel der ligger inde i parken.

- AAAAARGHHHH!!! Vi glæder os SÅ meget, og de er ikke en tur der kan ændres… Det er dén weekend, og sådan er det, skriver den veldrejede mor på sin blog.

Skoldkopper er en meget smitsom børnesygdom, der er forårsaget af et virus.

Sygdommen viser sig i begyndelsen som let feber og hovedpine i et par dage, hvorefter der udvikler sig et udslæt. Udslættet begynder først i ansigtet og på brystet og breder sig herefter til hårbunden, arme og ben.

Sponsoreret indhold