Mascha Vang har solgt sin millionvirksomhed

Foto: All Over Press

Danmarks mest populære blogger lukker og slukker for en del af sit blogunivers.

Mascha Vang har således taget en stor beslutning og har valgt at sælge sin millionblog Blogly, hvor hun sammen med andre kendte har blogget om deres liv.

Macha Vangs million-blog er blevet opkøbt af bloggiganten Bloggers Delight, som også var der, at Mascha Vang i sin tid indledte sin egen blogkarriere.

Årsagen til salget af Blogly er, at Mascha Vang gerne vil have mere tid sammen med sin datter, Hollie Nolia.

Det fortæller hun på sin blog.

- Det har været spændende og sjovt, men også hårdt og tidskrævende. Det sidste halve år er der sket ting, der virkelig har sat livet i perspektiv for mig. Jeg er blevet mere opmærksom på hvordan jeg prioriterer min tid og hvad der gør mig lykkelig helt inde i marven, skriver Mascha Vang i blogindlægget og tilføjer:

- Det gør min datter naturligvis og når alt kommer til alt, så er der ingen penge der nogensinde ville kunne betale den tid tilbage sammen med hende, og som jeg lige nu bruger på at hænge i telefonen hver eftermiddag og aften, for at drive en virksomhed ved siden af alt det andet jeg også laver. Sidekørende med madpakker, gymnastik og afhentning i børnehaven hver eftermiddag ikke at forglemme, skriver Mascha Vang på sin blog.

Mascha Vang håber også, at hun nu får mere tid til at opdatere sin egen blog, maschavang.dk:

- Min egen blog er en selvstændig virksomhed, som den hele tiden har været, med et par ansatte som jeg stadig beholder. Jeg skal udvikle nye produkter til min produktlinje, der lige nu tæller en selvbrunerlinje, som allerede har vundet flere fornemme priser, og så er jeg i gang med at planlægge noget frivilligt arbejde hvor jeg forhåbentlig kan gøre en forskel, skriver Mascha Vang videre.

At den veldrejede blogger, der er uddannet kosmetolog, har succes, kunne aflæses af 2016-regnskabet for Mascha Vang Holding ApS.

Fra 2015 til 2016 voksede overskuddet fra 835.140 kr. til 2.163.320 kroner – en vækst på ikke mindre end 159 procent.

Formuen i Mascha Vangs holdingselskab er derfor på over tre millioner kroner.

Mascha Vangs løn stammer fra datterselskaberne Lovamedia og Mascha Vang ApS – hver måned hævede hun en løn på godt 60.000 kr.

Mascha Vang: Fra singlesild til hot alenemor

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close