Nyheder4. april 2017

I aften får vi svaret: Hvem forbliver "Gift ved første blik"?

Efter mange ugers spænding får vi i aften svar på, om de fire par i ”Gift ved første blik” forbliver gift, eller om de lader sig skille. Læs om parrene her – og stem på, hvem du tror forbliver sammen her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/gvfb_front_0.jpg
 Foto: Nikolai Linares

De har grint. De har grædt. De har kysset. De har skændtes.

De sidste mange uger har parrene i ”Gift ved første blik” forsøgt at finde kærligheden og tosomheden, og i aften får vi så svar på, om der er opstået sød musik undervejs.

I aften skal Birgitte & Martin, Camilla & Nicolas, Pernille & Allan og Mette & Christian nemlig beslutte, om de vil forblive gift, eller om de vil lade sig skille.

Du kan give din stemme nederst i artiklen.

Og har man fulgt med i programmet de sidste par måneder, kan de fleste nok blive enige om, at alt er på spil i aften.

Alle parrene har mødt udfordringer undervejs – og derfor er intet sikkert, når de fire par for sidste gang skal sidde overfor præsten for at fortælle deres beslutning.

Nederst i denne artikel kan du komme med dit bud på, hvem der forbliver sammen i ”Gift ved første blik”.

For Birgitte og Martin har udfordringen i særdeleshed været de store forskelle, der er mellem parret.

Martin er troende, drikker ikke særlig meget alkohol og er vegetar. Birgitte derimod tror ikke på Gud, hun elsker at få et glas rødvin eller to – og hun elsker med egne ord en god bøf.

En anden udfordring har også været afstanden mellem parret. Planen var i begyndelsen, at Birgitte, der bor i Kokkedal, skulle flytte hjem til Martin i Kirke Hyllinge – en flytning på godt og vel 70 kilometer.

Det var af flere årsager det mest praktiske – men det fungerede ikke i praksis, så parret valgte at bo hver for sig og kun ses i weekenderne.

- Summa summarum er, at han ikke er villig til at køre mig til Roskilde hver dag eller et eller andet sted, lød det fra Birgitte i et af ”Gift ved første blik”-afsnittene.

Men trods de store forskelle og afstanden var begge enige om, at forholdet udviklede sig positivt igennem de fem uger. Og inden aftenens beslutning har parret begge understreget, at de er ”mere end bare venner”.

For Allan og Pernille har den helt store udfordring også været afstanden. Allan har fra begyndelsen ikke lagt skjul på, at han ser sin fremtid i Sønderborg – noget Pernille ikke gør. Og undervejs i programmet var den store afstand mellem parret også årsag til, at de – ligesom Birgitte og Martin – valgte ikke at flytte sammen.

Allan og Pernille havde inden sæsonafslutningen bekendtgjort, at de ikke ville fortsætte med at være gift, når programmet sluttede. Alligevel bliver det spændende at se, om parret fortsætter til trods. For der er ingen tvivl om, at parret har det godt sammen.

Camilla og Nicolas har også haft flere udfordringer undervejs. Allerede til brylluppet måtte Camilla arbejde hårdt med sine tanker og følelser – Nicolas var nemlig ikke hendes type, og hun har derfor brugt lang til på at finde ud af, hvordan hun skulle tackle det.

På samme tid har parret haft svært ved at få en harmonisk hverdag op at køre: Nicolas kan nemt trives i rod og kaos, og det kan Camilla ikke. Det har derfor været en stor udfordring for parret at flytte sammen.

Det sidste par – Mette og Kristian – har heller ikke haft det let, siden at de sagde ja til at blive gift ved første blik. Christian var fra begyndelsen ikke i tvivl om, at han var ved at falde for Mette. Mette kunne på den anden side ikke gengælde hans følelser – hun følte sig simpelthen ikke tiltrukket af ham.

Dét har givet mange udfordringer for parret og særligt for Christian, der ikke har følt, at Mette har givet ham en ærlig chance. I næstsidste afsnit ville Christian igen tale følelser med Mette, og til slut ville han gerne vide, hvad Mette svarer, når den store beslutning skulle tages kort tid efter.

Hun kunne dog ikke fortælle ham, hvad svaret vil blive.

- Jeg vil gerne være et andet sted, end hvor jeg er. Altså have flere følelser, end jeg har. Det er ikke sådan, at jeg ikke har nogen følelser. Jeg har følelser. Men det er ikke nok, som jeg har det nu, fortalte Mette.

- Du skal bare vide, at jeg arbejder for det. Men jeg kan ikke love, at jeg får de følelser, tilføjede Mette.

Om Mette og Christian forbliver gift, eller om de lader sig skille, får vi svaret på i aften, når det sidste afsnit af ”Gift ved første blik” bliver sendt klokken 20.45 på DR1.

Du kan se parrene i denne sæson i galleriet herunder:

Deltagerne i Gift ved første blik - 2017

Sponsoreret indhold