Nyheder29. marts 2017

Mette fra ”Gift ved første blik”: Derfor rører jeg ved Christian

Mette fra ”Gift ved første blik” har tidligere indrømmet overfor sin mand Christian, at hun ikke føler sig tiltrukket af ham, og at hun synes, at det kan være svært med den fysiske kontakt. Alligevel rører Mette ofte ved ham
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/144358214.jpg
 (Foto: Snowman Production ApS/DR1)

Alvorens time nærmer sig for parrene i ”Gift ved første blik”. På tirsdag skal de således beslutte, om de vil fortsætte med at være gift, eller om de ønsker at blive skilt.

I andensidste afsnit, der blev sendt i går aftes, tog parrene på en romantisk ”get-away” for at få lidt kvalitetstid, inden beslutningen skal tages.

For Mette og Christian var turen dog ikke ren hygge.

Christian var nemlig frustreret over Mettes engagement i forholdet, og han er stadig meget såret over, at Mette ikke er fysisk tiltrukket af ham.

Mette synes, det er svært, at Christian har brug for så meget fysisk kontakt, og at han ofte rører ved hende.

Alligevel gør hun det også meget selv – og det er der en grund til, forklarer hun overfor Ekstra Bladet:

- Psykologen sagde, at det var vigtigt at røre ved hinanden for lige som at tænde gnisten. Og jeg prøvede virkelig, siger Mette til Ekstra Bladet og tilføjer, at det var grænseoverskridende, når Christian rørte så meget vende hende:

- Men han gjorde det i den bedste mening. Det ved jeg. Og han var jo forelsket i mig, siger hun til Ekstra Bladet.

https://imgix.seoghoer.dk/143897289_1.jpg
 (Foto: Snowman Production ApS/DR1)

(Foto: Snowman Production ApS/DR1)

I gårsdagens afsnit valgte Christian en anden taktik. Tidligere har han forsøgt at få Mette til at åbne op og tale om sine følelser – noget Mette dog ikke havde lyst til at gøre hver aften.

I går aftes besluttede han derfor, at Mette ikke behøvede fortælle om sine følelser, men han opfordrede hende til at lytte til hans.

Og så ville han alligevel til sidst gerne vide, hvad Mette svarede, når den store beslutning skulle tages om kort tid. Hun kunne dog ikke fortælle ham, hvad svaret vil blive.

- Jeg vil gerne være et andet sted, end hvor jeg er. Altså have flere følelser, end jeg har. Det er ikke sådan, at jeg ikke har nogen følelser. Jeg har følelser. Men det er ikke nok, som jeg har det nu, fortalte Mette.

- Du skal bare vide, at jeg arbejder for det. Men jeg kan ikke love, at jeg får de følelser, tilføjede Mette.

Du kan se, om parret ender med at fortsætte eller gå hver til sidst, når sidste afsnit sendes på tirsdag.

Sponsoreret indhold