Nyheder22. marts 2017

“Gift ved første blik”-Nicolas: Det var ikke blevet til en date nummer to

Havde det ikke været for “Gift ved første blik”, var Nicolas Feer og Camilla Ellekilde aldrig nået ud på en anden date. Det er parret alt for forskellige til, afslører Nicolas overfor SE og HØR
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/gvfb_front.jpg
 Foto: Snowman Prduction ApS/DR

Det er ingen hemmelighed, at nygifte Nicolas Feer og Camilla Ellekilde er meget forskellige. Nicolas er med egne ord den ”lidt rodede type”, mens hans nye kone Camilla mere er et ordensmenneske.

Og ifølge Nicolas var parret da heller aldrig nået ud på en anden date, hvis det ikke havde været for DR1-programmet ”Gift ved første blik”.

Det fortæller Nicolas i et interview med SE og HØR:

- Hvis jeg havde mødt Camilla under mere sædvanlige omstændigheder, så kan jeg godt afsløre, at vi ikke var gået ud på en anden date, hvis vi havde været på en første date. Det var vi ret enige om ret hurtige i forløbet, og det tror jeg også godt, folk kan fornemme, fortæller Nicolas til SE og HØR.

Årsagen er netop de store forskelle, der er mellem parret, fortæller Nicolas:

- Fordi der på overfladen er store forskelle mellem Camilla og jeg: Forskelle i, hvad der interesserer os, og hvad vi kan lide, og hvordan vi lever vores liv. Det tror jeg ville have stået meget i vejen for en anden date, hvis det var, fortæller Nicolas.

Camilla har i de første programmer også fortalt, at Nicolas ikke var hendes type. Hun havde håbet, at eksperterne ville smede hende sammen med en ”langhåret surferdude”. Og sådan en type er Nicolas ikke. I et af programmerne endte hun med at sende ham til barber, så han kunne få ordnet skægget:

- For mig er nogle ting rigtig vigtige, og det er ikke så vigtigt for ham, har jeg fundet ud af. Han går ikke så meget op i, hvordan han holder sit skæg. Jeg synes, det er supervigtigt, når man har valgt at have skæg, at man går rigtig meget op i det.

- Derfor har jeg besluttet, at vi sammen tager til barber. Jeg ved ikke, hvad han siger til det. Jeg ved ikke, om han kommer til at hade mig for det, fortalte Camilla i et af ”Gift ved første blik ”-afsnittene.

Nicolas virkede en smule overrasket over det spontane besøg ved barbaren – efterfølgende forklarede han da også, at han ikke lige havde regnet med, at det var dét, som Camilla pønsede på. Han troede i stedet, at det måske handlede om noget mere ”alvorligt”.

- Når det bare er det, så kan jeg jo bare klippe mit skæg. Det er slet ikke noget stort for mig.

- Jeg er overrasket over, at det var så stort et problem for hende. Det ville jeg hellere end gerne gøre for hende. Det gør ingenting, forklarede Nicolas, efter at barberen havde klippet skægget til.

Hvordan det kommer til at gå med Nicolas og Camilla, kan du se, når programmet vender tilbage på tirsdag.

Sponsoreret indhold