Nyheder22. marts 2017

”Gift ved første blik”-Camilla indlagt på Rigshospitalet

Camilla Ellekilde fra ”Gift ved første blik” har siden torsdag været indlagt på Rigshospitalet. Den unge kvinde, der tidligere har haft problemer med sine nyrer, er blevet ramt af en smertefuld nyrebækkenbetændelse
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/142919147_1.jpg
 (Foto: Nicolai Linares)

”Gift ved første blik”-deltageren Camilla Ellekilde har siden sidste torsdag været indlagt på Rigshospitalet.

Den 33-årige kvinde har tidligere haft problemer med sine nyrer, og denne gang er det også nyrerne, der har sendt hende på hospitalet.

Hun er nemlig blevet ramt af en smertefuld nyrebækkenbetændelse, fortæller Camilla til Realityportalen.dk:

– Tirsdag i sidste uge fik jeg blærebetændelse, og det udviklede sig desværre. Det er da rigtig træls, men jeg er ved godt mod, da det er noget, jeg har prøvet før, og det er ikke noget alvorligt. Det er bare noget, jeg skal være opmærksom på. Det går dog meget bedre, så forhåbentlig kommer jeg ud igen en af dagene, fortæller Camilla til Realityportalen.dk.

For mange år siden havde ”Gift ved første blik”-deltageren en nyresygdom, som opstod som følge af en halsbetændelse. Det betyder, at hun i dag skal være ekstra opmærksom, når helbredet begynder at skrante.

Og i sidste uge blev det altså så slemt, at hun måtte på hospitalet, hvor lægerne konstaterede nyrebækkenbetændelse, der er en ganske smertefuld lidelse.

I ”Gift ved første blik” er Camilla blevet gift med Nicolas Feer. Hvordan det kommer til at gå parret, kan du se, når programmet sendes igen på tirsdag.

Se alle deltagerne i dette års "Gift ved første blik" herunder:

Deltagerne i Gift ved første blik - 2017

Sponsoreret indhold