Hollywood23. marts 2017

Slår alle rekorder: ”Gift ved første blik”-par fejrer 3 års bryllupsdag

Det amerikanske par Jamie Otis og Dough Hehner, der mødte hinanden i eksperiment-programmet ”Gift ved første blik”, kan fejre tre års bryllupsdag. Og foruden bryllupsdagen kan parret også fejre, at deres første barn ser dagens lys senere på året
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jamie_otis.jpg
 Foto: Privat

Mens de danske ”Gift ved første blik”-par bliver skilt i hobetal, blomstrer kærligheden heldigvis hos andre.

Og for det amerikanske ”Gift ved første blik”-par Jamie Otis og Dough Hehner har kærligheden nu nået en milepæl: Parret kan nemlig fejre læderbryllup. De har med andre ord været gift i hele tre år.

På sin Instagram-profil delte Jamie Otis onsdag et billede, der viser hende for tre år siden: Iført bryllupskjole og minutter fra at blive gift med en komplet fremmed mand.

- Jeg tænker på det nu og da, og jeg kan stadig ikke forstå, at jeg stolede og havde tiltro til eksperterne og eksperimentet. Hvad tænkte jeg lige på?

- Jeg er ikke lige den type, der tror på kærlighed ved første blik og eventyr, og jeg er stadig chokeret over, at jeg gennemførte det – og jeg er SÅ lykkelig over, at jeg gjorde det. På vores bryllupsdag var jeg i den grad ved at gå i panik. Hvis jeg bare kunne spole tiden tre år frem: Så ville jeg have set mig selv blive pladask forelsket, finde min bedste ven og have nogle af de bedste øjeblikke i mit liv med min ”hubby”, skriver Jamie på sin Instagram-profil i anledning af bryllupsdagen, inden hun henvender sig til sin ”Gift ved første blik”-mand Dough Hehner:

- Vi fandt hinanden på den mærkeligste måde (eller rettere vi blev smedet sammen), og det har altid været lidt mærkeligt at forklare fremmede, hvordan vi mødte hinanden (det er altid en lang historie for dem, der ikke har set programmet). MEN jeg ville ikke ændre noget overhoved. Jeg er blevet velsignet med den mest loyale, kærlige, blide, tålmodige og helt igennem fantastiske mand, skriver Jamie på sin Instagram-profil.

30-årige Jamie Otis, der arbejder som sygeplejerske og stammer fra New York, havde tidligere deltaget i realityprogrammet ”The Bachelor”, da hun for lidt over tre år siden blev opfodret til at stille på i ”Married at first sight”.

Og her blomstrede kærligheden hurtigt mellem hende og Dough Hehner.

Sidste sommer gennemlevede parret et mareridt, da Jamie Otis mistede deres ufødte barn.

Heldigvis er hun gravid igen og allerede halvvejs igennem graviditeten. Den lille ”Gift ved første blik”-baby ser dagens lys senere på året.

Du kan se billeder af Jamie Otis og Dough Hehner i galleriet herunder:

Jamie Otis og Dough Hehner (billeder af dem sammen)

Sponsoreret indhold