Nyheder22. marts 2017

Christian fra ”Gift ved første blik”: Hendes reaktion sårede mig dybt

Det tog hårdt på Christian fra ”Gift ved første blik”, at Mette i tirsdagens afsnit afslørede, at hun ikke følte sig tiltrukket af ham.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/143897289.jpg
 (Foto: Snowman Production ApS/DR1)

Bryllupsfesten og bryllupsrejsen og forbi – og hverdagen har for alvor meldt sin ankomst for parrene i ”Gift ved første blik”. Og hverdagen har også bragt både udfordringer og problemer for de nygifte par.

Tirsdag aften måtte en nedslået Christian således sande, at hans kone Mette ikke følte sig tiltrukket af ham. I et interview med BT fortæller Christian, at han godt var klar over, at noget var galt – men han anede ikke, at Mettes bekymring handlede om den fysiske tiltrækning:

- Jeg vidste, at der var noget. Men jeg vidste ikke, at det gik på det fysiske. Og jeg havde svært ved at acceptere, at hun ikke fandt mig tiltrækkende. På det tidspunkt havde jeg svært ved at forstå, at det fyldte så meget, når vi lige fra starten havde fået at vide af eksperterne, at vi ikke nødvendigvis skulle føle tiltrækningen med det samme - hvis overhovedet, fortæller Christian til BT og tilføjer, at han fra begyndelsen havde følt sig tiltrukket af Mette

I tirsdagens program havde Mette og Christian besøg af en psykolog, og det var under besøget, at Mette afslørede, hvordan hun havde det med Christian. Efterfølgende havde Christian brug for lidt tid alene – uden både Mette og DRs kameraer. For det var et hårdt slag at få at vide, at Mette ikke kunne gengælde hans følelser, fortæller Christian til BT:

- Jeg er jo tiltrukket af Mette. Hvis der er en person, som du er rigtig glad for og respekterer, og du synes, at det kan blive til noget rigtig godt - og så lige pludselig får du at vide, at det synes hun ikke. Så er det da helt naturligt, at jeg bliver såret. Hendes reaktion sårede mig dybt, og det tog mig en hel dag at komme over det, fortæller Christian til BT.

Hvordan det kommer til at gå parret, kan du se, når næste afsnit af ”Gift ved første blik” bliver sendt på tirsdag.

Se deltagerne i dette års program i galleriet herunder:

Deltagerne i Gift ved første blik - 2017

Sponsoreret indhold