Nyheder2. august 2017

Her er ALLE deltagerne i årets "Vild med dans"

Holdet til efterårets udgave af det populære danseprogram er komplet
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/bz5i2022.jpg
 (Foto: Claus Poulsen)

Holdet til årets "Vild med dans" er på plads. Alle 12 deltagere er nemlig blevet afsløret.

De sidste to deltagere bliver TV-værten Christian Bækgaard og komikeren Ane Høgsberg.

– Jeg glæder mig, men jeg synes også, at det er en lille smule angstprovokerende. Jeg ved, at der er mange, der ser det, så jeg håber virkelig bare, at jeg klarer det godt, fortæller komikeren Ane Høgsberg til ugebladet Her & Nu.

Også TV-værten Christian Bækgaard er klar til dansegulvet.

- Der er ingen, der har vredet armen om på mig, men jeg skulle da lige tænke mig om, da jeg blev spurgt, fortæller Christian Bækgaard til ugebladet Tæt På. Christian Bækgaard var i weekenden meget omtalt i medierne, da han havde fået smadret sin bil af vandaler.

Tidligere i år kom det frem, at vi skal undvære Silas Holst i årets udgave af "Vild med dans".

- Kære alle. Mange har spurgt, om jeg skal lave Vild Med Dans i år. Tænker jeg helst ville være den første til at svare jer. Og svaret er, NEJ det skal jeg desværre ikke. Jeg havde ellers sat mit efterår af til det og ville gerne. Men min deltagelse er "ikke nødvendig" i år, skrev Silas til et billede, han lagde på sin Instragram-profil.

Men der er dog andre gamle kendinge, der vender tilbage til programmet.

SE og HØR kunne nemlig samme uge som Silas' danseexit afslører, at dansemusen Claudia Rex er på vej tilbage på dansegulvet.

Udover Christian Bækgaard og Ane Høgsberg så får vi også glæde af skuespilleren Iben Hjejle, Michelin-kokken Dak Laddaporn, håndboldspilleren Daniel Svensson, roeren René Holten Poulsen, komiker Simon Jul, rapperen Jokeren, skuespiller Sofie Lassen-Kahlke, "Bedrag"-skuespilleren Lucas Hansen, svømmeren Mie Ø. Nielsen og YouTube-stjernen Julia Sofia Aastrup at se på dansegulvet.

Du kan se hele holdet i galleriet herunder

"Vild med dans"-deltagerne 2017

Sponsoreret indhold