Nyheder31. juli 2017

Vandaler smadrer Christian Bækgaards bil

TV 2-værten Christian Müller Bækgaard er i weekenden blevet udsat for groft hærværk
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-17129.jpg
 (Foto: All Over)

Det har været en træls weekend for TV 2-værten Christian Müller Bækgaard.

Søndag morgen blev han nemlig ringet op af Københavns Politi, der kunne fortælle ham, at hans bil var blevet udsat for hærværk.

- Nogle har simpelthen væltet min lille Smartcar om på siden - og skaderne er helt uoverskuelige. Ruder og spejl er knust, og der er glasskår overalt. Hele den ene side er totalt smadret af buler og ridser. Regnen er væltet ind i undervognen og ind i selve bilen, fordi den har ligget på siden i mange timer - ALT, fra måtter til loft, er gennemblødt. Den venlige mand fra Dansk Autohjælp forsøgte at tænde bilen, men afbrød hurtigt, da røgen stod i kæmpe skyer ud af udstødningen, skriver Christian på Facebook.

Det virker altså til, at bilen er helt kaput efter weekendens hærværk.

Det ser da heller ikke for kønt ud på de billeder, som Christian har lagt på Facebook.

Artiklen fortsætter efter billederne

Christian Bækgaard kommer også med en opsang til de personer, der har udøvet hærværket.

- Til jer, der har gjort det: Skam jer! Jeg håber, I i dag er vågnet med dårlig samvittighed og er kede af jeres usle gerning, og slet ikke kan se jer selv i øjnene. Jeg håber, I fortryder og ville ønske, I kunne gøre det om, skriver han. Men han ved også godt, at det nok er for meget at forlange. - Men... - jeg er ikke lige så dum og tom i hovedet som jer, så det ved jeg selvfølgelig godt, I ikke gør, slutter Christian sit Facebook-opslag af. Bilen har Christian Bækgaard brugt til at køre på arbejde i. Til Ekstra Bladet fortæller han, at han endnu ikke ved, om han skal have en ny. - Nu må vi se, men jeg regner med, at jeg skal købe en ny. Og den er jo ny. Den er fire-fem uger gammel. Jeg kan jo ikke leve uden den bil. Så et eller andet skal der da ske. Og det koster mig nok en selvrisiko. Lige nu er jeg bare pisse ked af det over, at nogen kan finde på at gøre det her, siger han til Ekstra Bladet. Christian Müller Bækgaard er gift med Louise Müller Bækgaard, de har to børn sammen.

Sponsoreret indhold