Skuffet Silas Holst skal IKKE være med i årets "Vild med dans"

(Foto: Peter Grosen)

Silas Holst har længe sagt, at han var klar til endnu en omgang på dansegulvet i "Vild med dans", men det bliver ikke til noget i år alligevel. 

Det skriver Silas selv på Instagram. 

- Kære alle. Mange har spurgt, om jeg skal lave Vild Med Dans i år. Tænker jeg helst ville være den første til at svare jer. Og svaret er, NEJ det skal jeg desværre ikke. Jeg havde ellers sat mit efterår af til det og ville gerne. Men min deltagelse er "ikke nødvendig" i år, skriver Silas til sit billede. 
 
Det der irriterer dansere mest, er, at han ikke har kunnet få svar på, om hans deltagelse var nødvendig til årets udgave af danseprogrammet. 
Artiklen fortsætter efter billedet
- Det der dog irriterer mig er, at jeg fra deres side er blevet holdt hen længe, på trods af utallige henvendelser fra min side, da jeg har andre tilbud der skulle takkes ja eller nej til istedet i efteråret. De deadlines har jeg fået skubbet længe nu, da jeg gerne ville have lavet programmet i år og egentlig havde glædet mig og havde et hav af nye ideer til koreografi - men blev idag i telefonen mødt med et "nå ja, vi glemte da vist at ringe. Men holdet er sat - uden dig." Og igen - det er helt fair at lave det uden mig, men at blive holdt hen og få taget beslutninger FOR mig istedet for MED mig, efter ti års samarbejde on/off irriterer mig, skriver Silas ligeledes. 
 
Det betyder altså, at Silas Holst ikke er finde på dansegulvet, når "Vild med dans" vender tilbage til efteråret. 
 
Det er endnu ikke bekræftet hvilke professionelle dansere, der er med i år, men blandt nydanserne finder man Iben Hjejle, Dak Laddaporn, Simon Jul, Daniel Svensson, Jokeren og Lucas Hansen. 

Se flere billeder af Silas Holst herunder

Silas Holst - Billeder af ham

 
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close