Nyheder28. juli 2017

Svømmedarling med i "Vild med dans"

Mie Ø. Nielsen er klar til at tage danseskoene på
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mie_oe.jpg
 Foto: All Over

To af hendes svømmekollegaer har allerede været på dansegulvet i "Vild med dans", og nu vil Mie Ø. Nielsen forsøge at gøre dem kunsten efter.

Det skriver TV 2.

- Normalt er jeg ikke så meget for at danse, men jeg tager det her som en kæmpe udfordring og mulighed. Jeg kommer jo til at lære at danse rigtigt, siger hun til TV 2. Den 20-årige svømmer kan også se frem til en større forvandling, når hun skal ud på dansegulvet. - Jeg er ikke vant til at gå i kjoler, normalt har jeg bare håret sat op i en knold, og jeg går ikke med makeup, så det bliver noget af en forvandling, jeg kommer til at gå igennem, siger hun til TV 2. Hendes to svømmeveninder Jeanette Ottesen og Lotte Friis har tidligere været på dansegulvet i det populære danseprogram. Efter Lotte Friis' deltagelse tilbage i 2009, var hun ude og fortælle, hvad deltagelsen i danseprogrammet havde givet hende. - Det gjorde også, at jeg fandt ud af, at Danmark måske godt kunne lide mig, som jeg er. Jeg var ikke den bedste danser mange af de første uger, og alligevel blev jeg stemt videre af seerne, så det har også været med til at opbygge den selvtillid, jeg har i dag, sagde Lotte Friis dengang til Ekstra Bladet. Sådan ser holdet ud i år

Tidligere i år kom det frem, at vi skal undvære Silas Holst i årets udgave af "Vild med dans", men der er dog andre gamle kendinge, der vender tilbage til programmet.

SE og HØR kunne nemlig samme uge som Silas' danseexit afslører, at dansemusen Claudia Rex er på vej tilbage på dansegulvet.

På kendissiden er der også allerede afsløret en masse navne til efterårets dansefest. Her får vi blandt andet skuespilleren Iben Hjejle, Michelin-kokken Dak Laddaporn, håndboldspilleren Daniel Svensson, roeren René Holten Poulsen, komiker Simon Jul, rapperen Jokeren, skuespiller Sofie Lassen-Kahlke, "Bedrag"-skuespilleren Lucas Hansen og YouTube-stjernen Julia Sofia Aastrup at se på dansegulvet.

Eftersom at der skal være 12 kendis-dansere på holdet, så mangler der stadig at blive afsløret to deltagere, før holdet er komplet.

Sponsoreret indhold